Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trzeci turniej haxballa? Co to ma znaczyć?

Mr.Yarrkan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to ma znaczyć, że nie grając drugiego swojego meczu przegrałem? Nie ma tabeli. + Rozdaliście nagrody za wygrane, a ja nie grałem drugiego meczu po pierwszym wygranym? Interesujące, lubię takie oszustwa.

o.O Raay wygrał niby bo nie miał nagrody Gold Member, gz.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Mój błąd, sorry. Zapomniałem wrzucić aktualizowanej tabelki, każdy mecz został rozegrany, chyba było 1 lub 2 w/o w całym turnieju.

Uczestnicy mogą CI potwierdzić.

1300153.jpeg

A Ty przegrałeś walkowerem bo się nie zjawiłeś na spotkanie.

PS. Nie wystarczy pm?

Opublikowano

Ja pierdole, gościu. Użyj kurwa mózgu?

Czyli przegrałem, bo mnie nie było przy pieprzonym komputerze? Chciałem przestawić godzinę to nie mogę bo inny skurwysyn się nie zgadza? Data i godzina rozgrywania meczu powinna być ustalana przez obu graczy. Nie wszyscy są pieprzonymi no-lifami jak wy.

a31acc0f.png

Opublikowano

Zanim zapisujesz się do jakiegokolwiek turnieju radzę przeczytać regulamin. Napisane było wyraźnie, że mecze będą podawane kilka godzin przed podaniem linka do haxballa.

PS. Gratuluje bezpodstawnych oskarżeń.

Opublikowano

Zanim zapisujesz się do jakiegokolwiek turnieju radzę przeczytać regulamin. Napisane było wyraźnie, że mecze będą podawane kilka godzin przed podaniem linka do haxballa.

PS. Gratuluje bezpodstawnych oskarżeń.

Ale kurwa użyj mózgu. -.- Nie było mnie cały dzień tylko rano, trzeba było sprawdzić kiedy byłem online. A nie teraz takie pierdolenie.

a31acc0f.png

Opublikowano

@Up no to twój problem... Dokładny termin jest podawany kilka godzin przed meczem i tak jest dobrze. Jakoś nikt nie narzeka tylko ty. Czytaj regulamin konkursu, jak nie możesz brać udziału to się nie zapisuj.

PS. Ogarnij te słowa bo aż żal patrzeć.

Opublikowano

Zal mi na Ciebie patrzec.

Jesli pewnego dnia jestem na zawodach ktore trwaja caly dzien, a wieczorem opija sie zwyciestwo to normalne ze nie moge? Czy nie mogl byc mecz przeniesiony? Nie, bo szanowny Raay i Mlakos czy jak mu tam usuneli Pw.

a31acc0f.png

Opublikowano

Jeżeli zapisujesz się do turnieju to musisz wziąć pod uwagę , że godziny i datę wyznacza ten kto to zainicjował.

Nie wszyscy będą się podporządkowywać Tobie , to turniej inni gracze również czekali.

Nie wszystko kręci się w okół Ciebie.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Zobacz co napisalem na gorze:

"Jesli pewnego dnia jestem na zawodach ktore trwaja caly dzien, a wieczorem opija sie zwyciestwo to normalne ze nie moge? Czy nie mogl byc mecz przeniesiony? Nie, bo szanowny Raay i Mlakos czy jak mu tam usuneli Pw."

Jeden dzien nie zbawi nikogo.

a31acc0f.png

Opublikowano

1. Terminarz meczu jest podawany kilka godzin wcześniej przed rozegraniem meczu.

2. Po podaniu linku na PW/GG gracz ma 15 minut na wejście do meczu, gdy tego nie zrobi przeciwnik przechodzi dalej walkowerem.

Tyle w temacie.

Opublikowano

Macie wiekszymi, bo nie umiecie czytac.

"Jesli pewnego dnia jestem na zawodach ktore trwaja caly dzien, a wieczorem opija sie zwyciestwo to normalne ze nie moge? Czy nie mogl byc mecz przeniesiony? Nie, bo szanowny Raay i Mlakos czy jak mu tam usuneli Pw."

a31acc0f.png

Opublikowano

Ale czego ty kurwa nie rozumiesz? Jak ci nie odpowiadaly zasady to trzeba bylo nie brac udzialu w turnieju. Jak kiedys bedziesz placil podatek to tez powiesz ze jeden dzien nikogo nie zbawi, a nie zaplaciles, bo byles najebany? Nikogo to nie bedzie interesowalo.

Zasady są jakie są gdyby dla jednej osoby je nagiac to reszta bylaby poszkodowana, a gdyby je naginac dla kazdego to turniej ciagnalby sie bez konca.

rydah for life

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...