Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Azathia.com

Deshar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic, po prostu Vortex nic nie potrafi, jak to stwierdziła kompetentna osoba, znajaca się na tworzeniu. Ma 15 lat, niczego wielkiego spodziewać się można nie było. Zero zabezpieczeń to serwer padał.

Opis na gg Vortex "koniec z M2", czyli jednak nie dał rady naprawić serwera.

Opublikowano

Powiem tak te dziecko zrobiło Kilkuset osobom nadzieję na to że jednak serwer wystartuje , żałosny jest człowiek który obiecuje coś czego sam sobie nie może obiecać . Serwer zapowiadał się fajnie dobrze by było gdyby jakaś rozsądna osoba się tym zajęła a nie jakiś 15 latek który wg. nie zna się na rzeczy . szkoda mojego czasu zmarnowanego na czekanie aż serwer ruszy bo domyślałem się że to będzie kolejny nie wypał po tym jak start serwera z godziny 18:35 został przełożony na 21 +/- , teraz dużo ludzi się na tym teamie zawiodło więc jak będą chcieli otworzyć podobny serwer to wątpię że ktoś na nim zagra z powodu tych usterek które nastąpiły teraz . Ale cóż można zrobić , nie wiem po co ktoś zabiera się za tworzenie serwera jak nie ma o tym zielonego pojęcia . Pozdrawiam i czekam na jakiś przełom w dziedzinie Prywatnych serwerów Mt2 . B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...