Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Neo V -,-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem więc chodzi o to że mam Neo V z Orange i mam wersję androida 2.3.4 a mój kolega też ma Neo V ale nie z Orange i on ma aktualizację na wersję androida 4.0.4 a ja nie. Da się coś z tym zrobić ;p?

1342642759-U494080.png
Opublikowano

tak wgrać samemu albo czekać na uaktualnienie, a kiedy to sobie sam poszukaj na stronie forum operatora mi się nie chce

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Dam sobie łapę uciąć, że masz brandowany od Orange.

Soft brandowany jest zawsze wydawany później, bo pierdolony operator musi dodać swoje gówna.

Jak chcesz mieć czysty system bez gówien orange to ściągaj z neta i wgrywaj sam. Na soft od orange sobie poczekasz jeszcze + będziesz miał nasrane tym pomarańczowym gównem wszędzie gdzie się da.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wystarczy wgrać flashtoolem dowolny z brandem innego operatora

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie rób tego błędu co ja ! Zostań przy 2.3.4 i się ciesz, że nie widzi tej aktualizacji ! Sony za przeproszeniem zjebało sprawę z ICS-em na Neo V, w zależności od aplikacji operatora zaciachy możesz mieć nawet na standardowym Launcherze, o grach nie mówiąc, bo i tak każda będzie się ciąć, a niektóre crashować.

Jednak jak już się upierasz to tylko i wyłącznie wsparcie nieoficjalne i kręcenie procesora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...