Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dif] Długość trucizny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to tylko ze względu na niesłuszne procenty zrobiłem ;) Co do nierównowagi klas - faktycznie byłoby tak ale pamiętaj że każda klasa ma w sumie takie same szanse na otrucie (poza oczywiście archerem oraz daggerem którzy mają skille) no ale na bossy to byłoby dobre, można by wtedy się pobawić w dłuższe bicie :P

umarł

Opublikowano

Tylko by procenty zbijali, dif markjery jebane :D

@topic

Gratulejszyn, narodził nam się nowy dif markejszyn.

Z diffem wydaje się wszystko ok, jednak nie polecam zmniejszać długości na mniej niż 25 sekund (co to by było za otrucie :D).

Oczywiście daje zasłużony lajk i mam nadzieję, że jeszcze trochę procent do ściągnięcia zostało ;x

pIOuQ29.png

Opublikowano

Fajny dif. Kiedyś się przyda po za tym hymm, można dać na 60sekund

@Trol:

Mnie też nauczysz robić fify:D?

Opublikowano

Tylko by procenty zbijali, dif markjery jebane :D

@topic

Gratulejszyn, narodził nam się nowy dif markejszyn.

Z diffem wydaje się wszystko ok, jednak nie polecam zmniejszać długości na mniej niż 25 sekund (co to by było za otrucie :D).

Oczywiście daje zasłużony lajk i mam nadzieję, że jeszcze trochę procent do ściągnięcia zostało ;x

Mam 21% ale skoro są tutaj dziwni moderatorzy tego zacnego forum o tematyce Metin2 którzy się wpierdalają choć nie wiedzą jak jest na prawdę i zamiast tych, którzy na to zasłużyli warnować, to robią to na innych w ogóle nie wiem dlaczego. Dostałem 5% za spam choć podziękowałem za temat i ogólnie. Ja mam gdzieś te % ale chcę wyjść na zero, od tyle ;>

umarł

Opublikowano

Up ja tak samo ..

Zgłosiłem o zamknięcie tematu dla zwały który nie był mój patrza a on Zamknięty :D kilka razy tak i zamykają nawet nie patrzą :D

Dostałem 10 % za free 2x po 5x

A już nie wspomnę jak spamuje glinka odpowiadają innym głupotami potem nie kończąc z nimi rozmowy.. Żałosne

Up ma racje

Opublikowano

No zgodzę się z Tobą w 100%, na epvp napiszesz "Nice", albo "Good work" i jest normalnie, a tu to musisz referat z tutoriala napisać ...

A jak nie napiszesz do moda, to szansa na ściągniecie warnów za poradnik równa się praktycznie zeru.

@antywarn

Sprawdziłem diff'a i wszystko działa jak należy. Zapewniam nie ma żadnego backdora, ani dziur przez które mógłby włamać się badar.

Brakuje inputów, ale da się żyć. Dzięki <3

pIOuQ29.png

Opublikowano

Diff przydatny daje lapke w gore i tak jak upy praawde powiedzieli :) napiszesz good joob etc . i nic a tu recenzja :>

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...