Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ] swain vs vlad

GoldenUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Swain potrafi zburstować a vlad potrafi siedzieć pół godziny na linii bez recallu. Obaj są dobrzy do TF. Osobiście wole vladimira.

Jesli możesz daj add.png

Opublikowano

Vlad, 43 winy 10 przegranych mam :)

Vladimir łatwo robi ks'y, W pomaga uniknać nam skillów przeciwnika nie mozna nas namierzyc albo służy jako pomoc w ucieczce, dodatkowym + jest brak many

OndteAw.png
Opublikowano

Vladimir dmg ma olbrzymi ( dzieki E wystakowanymu na 4 w dodtaku Aoe) nawet bez jakichkolwiek itemow na Ap musisz tylko przeczekac az wbijesz pare lvl ( 9 lub wyzej ) dzieki ulti twoj team zadaje wiekszy dmg ogolnie ltawiej wycarowac gre

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Grałem Dużo obiema postaciami ale bardziej gra jest ciekawa swainem ;) przy 6 lv gdy mamy doczynienia z postaciami które nie mają zbyt dużo życia to jesteśmy bardzo mocny ponieważ używamy naszego Ultimate ( R ) i zadajemy damage , że miażdży wszystkim dupe . Wladimir ma taki plus ,że nie posiada many ponieważ kożysta z życia którego więcej po zadaniu ataku przybywa niż ubywa ;) ale i tak wybrałbym swaina :D

Cześć Tu SpaWcz , Jeśli To Czytasz I Nudzi Ci Się To Zaproś Mnie Do Gry League Of Legend's. Mój nick to : SpaWaczQ .

Na Forum Jestem Od Tego By Pomóc A Nie Bawić Się W Sweet Sygnatury .

Masz Jakieś Pytanie ? Pisz Na PW ! Bądź Na Skype Lub Gadu - Gadu Podanym Na Profilu .

To Tyle Trzymajcie Się :)

Opublikowano

Kup vladka.

Jest dobry na midzie i topie, łatwo się nim farmi, obszarowe, przydatne ulti w tf, leczy się co parę sekund, brak many, łatwy harras przeciwnika.

Opublikowano

Grałem tylko swainem ale poleciłbym ci raczej vlada widziałem go w akcji...

Junglowałem lee vlad byl solo 0udanego Ganku vlad grał bezpiecznie a jak byla okazja ja dawałem "Q" on plamke i taki gank ...

L2P E1 PLZ :v

Opublikowano

Vlad jest bardziej "zabawowy"

+ Dobry Offtank przy dużej ilości AP (Pasyw)

+ Dobry Escape System z W

+ Stackujący się skill (dobrze jest potem użyć heala) z E

+ Ulti które podnosi o ileś tam % DMG w przeciwników którzy z niego dostaną a po jakimś czasie zadaje spory DMG

Opublikowano

No dobra jaracie się escapem, ale co z tego jak nie ma DMG jakiegoś świetnego ? :( A przynajmniej tak mi się wydaje - grałem przeciwko vladowi heimerem i nie miałem z nim żadnego problemu.

Opublikowano

Polecam Vlada. grałem tymi postaciami i powiem szczerze że Vladem lepiej sie farmi, dobrze ksuje (^^), ultem ładnie goni uciekinierów, dotego jest tak naprawde niezniszczalny jak się nim umie grac :)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Heh, większość wychwala Vladka, bo jest dobrym solo toperem/midem i ma ta ucieczkę z W, ale jakoś tak dużego dmg nie robi (chyba, że ja widzę jakieś słabe cioty co nie umieją grać vladem, nie wiem). Polecam Ci Swaina, jest to dość ciekawa postać. Nie ma systemu escape jak Vlad, ale pośle kruka, który spowalnia + w tym czasie kiedy jest spowolnienie możemy rzucić klatkę i mamy mini escape.

Swainem od zawsze lubię grać, bo pierwszą grę nim na normalu miałem 18/5 ^^.

Polecam Ci Swaina, tak szybko Ci się nie znudzi.

Opublikowano

Kup Vladka. Z runkami - masakra.

Shyvana i Lee Sin to jungla/solo top. Tymi postaciami nie masz wiele zabawy.

Zyra.. Chciałbym ją mieć. To taki Heim w odnowionej wersji.

Niemniej jednak polecam Vlda.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...