Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Bronie

Ciasteczko11

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz najlepsz? bro?:

• Szwajcar
      1
    • Super Szwajcar
      9
    • Zw?dzony Plecodrap
      0
    • Mistrzowski RKM Maksa
      0
    • Elita M249 1.Klasy
      6
    • Projektor Omega
      1
    • Zw?dzony Uber Plecodrap
      0
  2. 2. Wybierz najlepsz? wyrzutnie:

• Smoczy Ogie?
      6
    • Super Pogromca Czo?gów
      7
    • Pogromca Czo?gów
      4
  3. 3. Wybierz najlepsz? strzelb?:

• Zw?dzona Uber Packa na Muchy Fledricha
      5
    • Zw?dzona Packa na Muchy Fledricha
      1
    • Strzelacz Stewarda
      0
    • Super Strzelacz Stewarda
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka siemka. Mam jeden temat ale tu chce o coś innego.

Wybierzcie najlepsze.

Mam do was pytanie czy są takie bronie które są po prostu za dobre i gracze używający ich są wyrzucani z serwerów? Np. podobna taki Smoczy Ogień-Wyrzutnia rakiet z bardzo dużymi obrażeniami której kule odbijają się od każdej powierzchni vs. początkowy karabinek np. kommandant. Czy to prawda? Jezeli tak to jakie jeszcze są to bronie?

Opublikowano

Najlepsza Broń : Elita M249 1.Klasy

Najlepsza Wyrzutnia : Smoczy Ogień

Najlepsza Strzelba : Super Strzelacz Stewarda

Niema takich broni że są za dobre i gracze są wyrzucani za nie.

Jeżeli cie wyrzuca to musisz wyinstalować, a następnie zainstalować BFH, lecz pamiętaj o tym by wyinstalować PB.

Opublikowano

Co

Najlepsza Broń : Elita M249 1.Klasy

Najlepsza Wyrzutnia : Smoczy Ogień

Najlepsza Strzelba : Super Strzelacz Stewarda

Niema takich broni że są za dobre i gracze są wyrzucani za nie.

Jeżeli cie wyrzuca to musisz wyinstalować, a następnie zainstalować BFH, lecz pamiętaj o tym by wyinstalować PB.

Co to? PB?

Opublikowano

PB to skrót oznaczający Punk Buster, czyli program t.j. Hack shield, czy Game guard, program chroniący przed hackerami :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Są bronie za które cie wyrzucają np. DF (smoczy ogień) double lr shotgun (2 shotguny na daleki zasięg)

A co do broni to super szwajcar bo elita to to samo co ten szwajcar a droższy, shotgun super coś tam steewarda bo kradzione są droższe a to to samo, z rpg wole zwykłe bo df to nie mój styl a super rpg ma tylko większy kryt

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Są bronie za które cie wyrzucają np. DF (smoczy ogień) double lr shotgun (2 shotguny na daleki zasięg)

A co do broni to super szwajcar bo elita to to samo co ten szwajcar a droższy, shotgun super coś tam steewarda bo kradzione są droższe a to to samo, z rpg wole zwykłe bo df to nie mój styl a super rpg ma tylko większy kryt

A jak działa tez DF? Jak walnie w cel to wybucha i może turlać się cały czas czy ma jakiś tam zapolnik, czy coś?

Co do broni:

Kupiłem jakiś zestaw: elita, m249 toniki wytrzymałość sierżanta i bandaże za 5000F. Więc teraz to Super Szwajcar to byłby już zbędny wydatek skoro mówisz że to to samo so Elita.

Mam takie bronie: Elita (na zawsze) m249(na zawsze) szwajcar(na zawsze-kupiłem bo była promocja w grze za 1/2 ceny) RKM maksa (tydzień) arktyczny (do dziś) . Używam Szwajcara i Elity dobry wybór? Ze strzelb korzystać nie będę bo mam już Szwajcara i Elite to chyba Super Szwajcar jak wyżej oraz strzelba są zbędne moim skromnym zdaniem.

Wyrzutnie to nie wiem dlaczego wydaje mi się że wyrzutnia granatów zadaje duże obrażenia DF nie wiem odpowiecie mi jak on działa albo filmik czy wrzucie kod do niego w odpowiednium temacie. Czy pogromca ma szanse w starci z super pogromcom? Pogro też kupiłem za 1/2 w grze (czyli szwajcar i pogro było ok. 900F na zawsze) więc chyba nie opłaca się już kupuwać innych prawda?

Opublikowano

Prawda, a możesz spróbować elita + m249 bo m249 jest na daleki ale to jak chcesz, df ma jakiś tam zapłon coś 3-5s a nie jak walnie, dobrze zrobiłeś kupując zestawy z promocji.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...