Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yorick

bauzer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvNgb3Hyfy3xdHJWZFpQTTFLb3RfWGstQTBxcFJINUE&hl=en_US#gid=0

Akali, Renekton, Cho.

Opublikowano

Najs takie suche kontry to sobie można w dupe wsadzić. Jeżeli nie wiesz jak grać to każdym przegrasz z yorickiem ;) z tych jedynie dobry cho go skontruje :> dobry w sensie takie który wie na czym polega mechanizm kontry ;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Cho'Gath jest najlepszą kontrą na Yoricka (Podrzucenie, silence, super pasyw dzięki któremu się leczy)

Opublikowano

@ up to zes dojebal jak mu yorick niepozowli dostac sie do creeps to nasus nie pofarmi

@ TOP wejdz na elohell.net tam sa dosyc dobre counterpicki

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Nasusem nie tak łatwo do niego podejść bo od razu jego ghule Cię zjedzą.

e: nie odświeżyłem strony ;p

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Udyr - może nie najlepsze kontra ale jak rozwinie żółwia i kupi jakiś armor będzie mógł spokojnie farmić przy yoricku.

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Tak, ale kontra ma outfarmić przeciwnika, a nie tylko ledwo farmić przy nim :)

Cho only.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie ma czegos takiego jak suchy counter pick.

Tak naprawde to postac kontruja mechanizmy, a jesli ktoras z postaci ma je dobrze rozwiniete, to jest uznawana za kontre.

W tej chwili jest to tylko cho i moze troche kayle

Opublikowano

Udyr - może nie najlepsze kontra ale jak rozwinie żółwia i kupi jakiś armor będzie mógł spokojnie farmić przy yoricku.

Fajnie tylko, że go bardziej by kontrował m.resist.

Bo w i e, którymi on spamuje zadają magic dmg.

Co prawda e ma przelinik ad, ale nadal jest to magic dmg.

Opublikowano

Tak, ale kontra ma outfarmić przeciwnika, a nie tylko ledwo farmić przy nim :)

Cho only.

Akurat z yorickiem przeżycie na linii przy wyniku 0 - 0 i tej samej farmie można uznać za wygraną, bo on w porównaniu do np. renektona czy udyra (którzy spokojnie z nim przeżyją) w teamfighcie robi całe nic.

Opublikowano

Yorick nic nie robi w TF, tworzy tylko drugie AD carry, które jeszcze po śmierci moze siekac dalej, ale on nic w TF nie robi <3

Na Twoim 1000 elo to jest normalka że yorick nic nie robi.A co do tematu to jeszcze xin albo riven daliby rade yorickowi,jednak z tej dwójki to bardziej riven przy dobrej kombinacji ma szase.

Opublikowano

Tak yorick nic nie robi...

Tylko dlaczego w 50% grach na ECC poland był banowany ?

Na wyższym elo AD carry potrafi wykorzystać 2 życie, i zrobi dużo więcej niż jakakolwiek inna postać przez te 10s.

Opublikowano

http://championselect.net/champ/Yorick

Masz kontry, na kogo jest dobry, itd.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@up Rozumiesz, że same kontry nic nie dają??? Trzeba umieć grać i znać mechanikę swojej postaci i yoricka. Jeśli się nie ogarnia, to nic nie da się zrobić ;/

nf5l38.jpg
Opublikowano

Na Twoim 1000 elo to jest normalka że yorick nic nie robi.A co do tematu to jeszcze xin albo riven daliby rade yorickowi,jednak z tej dwójki to bardziej riven przy dobrej kombinacji ma szase.

ktoś tu chyba nie zrozumiał sarkazmu, gratuluje

Opublikowano

Ja pierdziele... jaki Cho?! Jaki Udyr?! Proste, że Mordekaiser... lol.

** Wiem jak odpalić program DemonBuddy do gry Diablo 3. W razie potrzeby, zapraszam na PW. **

Opublikowano

Racja, ja morde dośc dobrze sobie radze z yorickiem, ale tylko ostrożną grą, dopiero zaczynam go harrasować wtedy, kiedy wiem ze mam tyle tarczy(pasywka) ze ghulami mi tego nie zbije

Opublikowano

Riven kontrą na yoricka? zjebało was dzieci. Stun trwa 0.75 sekundy, przez ten czas to chyba tylko miniona zabijecie. Podejdziesz do yoricka i mają fb/killa.

Jedyną kontrą na yoricka jest mordekaiser. Naładowana tarcza i yorick ma problem.

32325.jpg

24854.png

27454.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...