Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z WorldGuard / World Edit / i inne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko było dobrze z serwerem, pluginami, które mam ( WorldEdit, WorldGuard, AuthMe, CommandBook, The Thuum), jednak do czasu, gdy wpisałem /stop, i zmieniłem true w spawnowaniu się potworów. Wchodzę na serwer i chcę zmienić godzinę, bądź pogodę - /time day lub /weather sunny - nie działa. Pokazuje mi "an internal error occurred while attempting to perform this command". Również z /region pokazuje mi, że nie ma takiej komendy czy coś, to samo jest ze /spawn czy /setspawn. Pomóżcie bo już nie wyrabiam...

Opublikowano

Od nowa wgrywałem wszystko. Wrzuciłem AuthMe (PL), Essentials z EssentialsSpawn, PermissionsEx, no i te nieszczęsne dwa pluginy WorldGuard i WorldEdit nie działają mi.

W WorldGuard, gdy wpisuję np. /region define itp. pokazuje mi

"an internal error occurred while attempting to perform this command"

, zaś gdy wpisuję //wand pokazuje, że nie ma takiej komendy.

Co jest grane? :(

Opublikowano

No mam opa, normalnie "adminuje" itd. A pluginy pobierałem z różnych źródeł. Nie wiem co mam już robić z tym problemem. Może Wy macie jakieś "dobre" pliki, podesłalibyście?

Opublikowano

To lepiej pobierz wszystko z oficjalnego źródła a spolszczenia są do niektórych pluginów na oficjalnym dev.bukkicie pluginów. Są też spolszczenia na tym forum.

Take it easy my friend

Opublikowano

Temat do zamknięcia.

Pomógł format serwera. Po tym wgrałem pluginy oraz region na serwer, wszystko działa! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...