Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] localization.txt

SirSosna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ! Mam problem z włączeniem gry. Kilka dni temu chciałem uruchomić gre, ale pojawił sie błąd z plikiem localization.txt . Przeczytałem na innym forum , że mam usunąć całą gre i zainstalować od nowa . Pomogło. Pograłem sobie jeden dzień , a w następny dzień znowu ten błąd .. Nie wiem co jest ; / Prosze o pomoc ! Z góry Dzięki wszystkim .

ZabijatorPL

22655302461575572441.jpeg
Opublikowano

Kasuje Ci się to ze względu, że wchodzisz na inne konta Steam i to Ci crashuje mw3 przez co musisz je reinstalować co wyjście z konta :) pozdrawiam

76561198048736832.png

Opublikowano

Inna gra to? :)

edit:

Widze, że mi nie odpiszesz to przedstawie Ci moje rozwiązanie:

Wejdź w folder Steam;a---> i jak masz folder z grą call of duty modern warfare 3 to zmień ten folder na call of duty modern warfare 31 ( np) bedziesz chciał grać to zmieniasz go spowrotem na wcześniejszą nazwe.. powinno się naprawić :]

76561198048736832.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zainstaluj jeszcze raz grę i skopiuj sobie gdzieś folder z mw3. Jest to najszybszy sposób.Sam niestety muszę z niego korzystać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up nie , po hackach tak nie jest , to wina języków , najlepiej jest skopiować sam localization (po reinstalacji) i wklejać go jak chce się zagrać

Opublikowano

@up nie , po hackach tak nie jest , to wina języków , najlepiej jest skopiować sam localization (po reinstalacji) i wklejać go jak chce się zagrać

mówie nie coraz bo ja tak miałem na tekno :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...