Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motocykl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ello mam pytanie co wy byscie zrobili jak byscie mieli zaciezki motor?

Jezdze juz pare lat na poczatku tego sezonu kupilem sobie suzuki dr 125 1995 rok. za pomoca mojego taty i dosc dobrego mechanika wyciaglem z tego cacka przeszlo 25km ^^ no i ogl. jezdzi sie zarabiscie tyle ze ono jest troche za ciezkie tzn. jadac pod gory itp. dosc dobrze daje sobie rade ale jak zjezdzam zazwyczaj kamien mi pod kolo pod leci itp. i gleba lamie raczki krzywie kierownice itp. a najgorsze jest w tym to ze nie moge go podniesc znaczy podniose go ale z jakim trudem... co wy byscie poradzili z tym zrobic? Moze nie jezdzic w ciezki teren albo nie wiem no ???

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Wy jakies dzieci jebane jestescie? Ten motor wazy 150 KG i jak widzicie chodzi mi o to ze go podniese ale z trudem, widac ze jak to no life cos pierdolnie to niedogadanie... Jak sie nie znacie Na Enduro czy tez wyczynie to nie wypowiadac sie WARN ^.^

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Twój poziom intelektualny jest na poziomie podstawówki, więc podejrzewam, że fizyczny także, więc co się dziwić, że się wypierdalasz/nie możesz podnieść motoru, no chłopie. Przecież my ci specjalnej taktyki na podnoszenie motorka nie damy ;o Kup sobie coś mniejszego, motorynkę najlepiej, albo jak wyżej pisali, rower.

Opublikowano

ta 150kg buhahahahahahah to moja yamaha dt waży 106kg yamaha dt 80 a twoj 150 buhahah ciekawe chyba razem z toba -.- nie zmyślaj prosze Cie.

Motor to nie rower ze bedziesz go przenosic na plecach.

Opublikowano

Po pierwsze Twój motocykl to Yamaha DT, a nie Yamaha dr, a to jest różnica. Po drugie na pewno nie jeździsz kilka lat, po trzecie, nie waży on 150kg (chyba, że wozisz na nim jeszcze cegły) tylko maksymalnie 120kg, po czwarte nie można zmniejszyć wagi motoru (ewentualnie odczep mu kierownice albo koło), po piąte 120kg to nie jest ciężki motor, dla porównania mam bandita, który z olejem, paliwem i płynami waży ponad 230kg, mam 172cm wzrostu i 65kg wagi. Zresztą co z Ciebie za motocyklista jak się wywracasz jak zjeżdżasz z góry. Jeździj ostrożniej i tyle, wybieraj łatwiejsze trasy, nie jeździł tam gdzie nie dajesz rady. To wszystko.

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...