Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kabel PSP Slim 2004 do TV

MrTime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, posiadam kabel PSP do TV

kabel-komponent-psp7.jpg

o taki jak na zdjęciu wyżej. I mam problem gdy podłącze go do tv jest obraz czarno biały i pisze że mam ustawić na progresywne, ok ustawiam i znika obraz i pojawia się czarny obraz z kreskami migającymi .. Wiecie co zrobić ? Czy kabel do wyrzucenia .. ?

Dodam jeszcze że telewizor nie jest najnowszy, i ma 3 wejścia ( żółty biały czerwony).

Opublikowano

Telewizor ma miec wejscia tyle i tego koloru co wtyczek.

@Ruud

Ja nie pisalem ze jest zly kabel, tylko on nie ma gdzie je podlaczyc.

image.png 

Opublikowano

NIE NIE NIE NIE KURWA.

COVVER CO TY PISZESZ.

Ten kabel to chinch 5.1 - który pozwala na uzyskanie jakości nawet HD.

Te czerwone są od audio, reszta od obrazu. Żeby obraz był kolorowy, wszystko było okej musiałbyś podłączyć wszystkie kabelki.

Swoją drogą, do tej pory nie spotkałem się, aby w telewizorze było podłączenie na chinch'a 5.1. Musiałbyś spróbować podłączyć pod jakieś kino domowe czy coś, bo do samego telewizora tego nie dasz rady podłączyć, chyba, że znajdziesz jakąś przejściówkę z 5.1 na euro.

Jeśli miałoby Ci coś pomóc to proszę:

Żółty - obraz.

Czerwony i biały - dźwięk (prawy, lewy).

Siedzie nas tym tematem już z 20 minut i sam się zastanawiam czy to dałoby się jakoś rozwiązać i sam nie wiem. Jak przeanalizuję to jeszcze to napiszę coś, może w moich warunkach coś dam radę sprawdzić lub mnie olśni.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...