Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Staje Na Spocie I Nie Bije

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem keylogera okradli mi konto musiałem przeinstalowywać widowsa i formatować dysk więc pousuwałem również scrypty i ustawienia sbota i kiedy teraz idę na spot do pt ustawiam szybkiego spota ale on się wybufuje podnosi golda z ziemi ale nie atakuje nie wiem co ja źle ustawiłem przestawiam na inne spoty kombinuje w ustawieniach skili ale nic to nie daje może mi ktoś pomóc ??:) sbota mam nie cały miesiąc a postać to wizz 89lv z clerem jeśli to się przyda.

I Just Haven't Met You Yet With My Love

Opublikowano

recovery i bless sa w tamtej 2 kolumnie gdzie się tez nad tym wybiera slot gdzie jest 2 bron jedyny byff tam gdzie są ataki to Earth Fence ale i jak go tam nie ma tak samo się dzieje.

i jeszcze jeden news który zauważyłem bylem na 5lv mobów przed Jangan żeby na spokojnie sobie spróbować go ustawić bez ryzyka ze padnę co około 2 min zaznaczał moba odczekał trochę i zaatakował (zabił) zwykłym atakiem nie użył żadnego skila po za bufami (wszystkimi które z początku wypisałem) wciąg 30min zabił 14 mobów. tragi-komedia tak żałosne że aż śmiać się chce:)

Opublikowano

Buffy są w kolumnie Buffs, a skille w kolumnie skills, czyli buffy na górze a skille na dole.

Earth Fence ma być w kolumnie buffs.

Opublikowano

Earth Fence było na dole w kolumnie ataków ale mniejsza o tym zrobiłem re-log pobralem i rozpakowałem od nowa sbota poustawiałem i działa:) Earth Fence przestawiłem ale tam tez mi działał:)