Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Gothic Mutliplayer Serwer KhorinisLife (RP)

Maravel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako iż nie ma działu poświęconego grze Gothic Multiplayer, (GMP) postanowiłem napisać reklamę mego serwera tutaj.

Co oferujemy?

Oferujemy miłą rozgrywkę Role Play (odgrywanie postaci), miłą atmosfere na serwerze, oraz, co najważniejsze, unikalność serwera. Mamy kilka rzeczy, których nie znajdziesz na innym serwerze!

Jak zagrać?

Pewnie wielu z Was, nie wie, co to Gothic Multiplayer. Otóż, GMP (Gothic Multiplayer), jest to amatorski

multiplayer, stworzony do gry Gothic. Pewnie wielu wie, co to za gra, gdyż jest to jedna z najlepszych

gier RPG jakie ten świat widział, choć trochę stara. Żeby zagrać potrzebna jest gra Gothic II z dodatkiem Noc Kruka.

1. Pobierz i zainstaluj Gothic Multiplayer z tej strony:

Reklama usunięta.

2. Wejdź do gry, ustaw wygląd postaci oraz nick.

3. Na liście serwerów poszukaj serwer o nazwie "KhorinisLife Odrodzenie".

4. Wejdź na serwer, wyberz początkową klasę o nazwie "Obywatel", bądź "Ork", jak chcesz grać Orkiem.

5.Graj!

Forum:

Posiadamy także własne forum. Narazie amatorskie, do czasu, aż nie naprawimy wszystkich

błędów związanych z serwerem.

Adres forum:

Pozdrawiam i zapraszam do gry!

• 6 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ni słyszeliście, ponieważ to nie duży projekt. To tylko grupa zapaleńców. Mod nie jest dopracowany, więc ma dużo bugów. Nie ma także jakiś dużych możliwości, ale jeśli trafisz na serwer z fajnymi ludźmi to chwile pograć można.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

GMP już jest od dłuższego czasu :P może z 2 lata ? :D dawno nie przeglądałem zmieniło się coś ? dodali npc ?

Budowniczy
Opublikowano

@Renegat69 niewiadomo ...

Ale co do GMP, już istniał chyba od 3 lat, jak ja słyszałem, a więc jest dużo serwerów Gothiców 1 i 2, więc, niewiem czy to jest reklama, czy tutorial o.O

Reszta z tym, GMP, istnieje i serwerów jest dużo, więcej wam nie powiem.

Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...