Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze wszystkim mam takie pytanie czy to jest możliwe ze wizard 81lvl ze skilem do dmg i staf 80+0 zabiera mi 11k hp. Mam 98 lvl warior/bard Set to ( 10d head 91+4,5 str 1 int i 850hp ) ( armor 96+4 to samo blue co head) (legs 92+3 ,1 int ,600mp, steady/1time ,times ) (buty 91+3 6str, 6int , durability 60%, steady/2times) ( na ręce 89+5 5str ,6int , 60 durabilty) ( naramienniki +3 4 int , paryratio 5%) Teraz ACC (ering 87+4 6 str 5 int) ( Ring 85+4 FB )(ring 85+4 FB) ( neckle 84+4 6 str 5 int) Nie wiem czy to wina tego seta czy czegos innego proszę o odpowiedzi smile.gif GRAM NA ISRO

Opublikowano

Zależy co masz w nawiasach w itemku. Nosisz LA (sądząc po sygnaturze) i jesteś full strem a wizard niestety ma takie ogromne dmg i pewnie uderzył cie z meteora. Moim zdaniem to jest możliwe ale popatrz przy mag def ile masz % w nawiasie w secie :P ale zdaje mi sie że seta masz dobrego. Poproś jakiegoś innego wiza żeby w ciebie walnął i sobie porównaj :)

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

ro jest możliwe wizz ma ogromne dmg i jeszcze on int a ty nie masz robe

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Waliłby Ci mniej, jeżeli zamiast barda byś miał clera jako subke (pasywy glory i favour armor). I raczej wiz bez LT nie walnie tyle wariorowi na skinach.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano
Tylko zeby te skille co wymieniłeś działały trzeba mieć light staffa w łapie :P

@ sorry za double posta ale jakiś błąd mi wyskoczył :/

Fakt, lecz i tak wiz nawet z LT ze stafem 80+0 nie wyciśnie wariorowi 11k jeżeli ten ma skiny.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Tylko zeby te skille co wymieniłeś działały trzeba mieć light staffa w łapie :P

@up

a gdzie masz napisane że miał odpalone skiny?

niewymiarowa sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...