Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Warrock mało FPS

mkkmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam otoz problem gram w wr od dawna i zawsze w grze mam niskie fps i np jak strzelam z famasa pociski w glosie sie zlewaja podobnie w m60 . Mam xp 32bit prcoesor intel 2 rdzenie 3gh na rdzen . Grafa 1gb 8gb ramu . Jest na to jakis sposob? zeby gra zaczela plynnie chodzic poniewaz ogladam filmy na youtubie i np m60 jak ladnie wypluwa ammo pocisk za pociskiem a u mnie zaraz scinka lekka i zwiecha . Chcialbym zeby u mnie gra chodzila tak jak u niego

http://www.youtube.com/watch?v=0AInMPEzjKQ&feature=related

Warrock nie jest wymagajaca gra a jednak mam z nia klopoty. A na lapie win7 procek i3 0,5gb grafa 8 gb ramu chodzi calkiem inaczej gra chodzi normalnie . Lecz chcialbym aby tak samo chodzila na kompie stacjonarnym. Czy to jest wina windowsa xp? Nawet nie chcialbym go zmieniac na innego bo xp to jednak xp .Ale jakby byla taka potrzeba to bym zmienil . Komp mam czysty . Przeskanowany antyvirem i ccleanerem.

Natomiast moj kuzyn ma slabszego kompa tez ma xp i chodzi mu plynnie zajebiscie a u mnie taka dupa.

Edit :

Mod przenies do innego dzialu ;p za szybko pisalem sie walnolem.

Edit;

I te scinki strasznie mnie wpieniaja bo przez to czesto dedam . Wbilem ten 29lvl i chcialbym zeby te kd jakos wygladalo a potrafie wmiare dobrze grac i kd wyciagnac do 2 . Ale na moim kompie przez te scinki strasznie ciezko;(

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...