Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pomocy

*spongebob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zrobiłem dziś konto na pobieraczek ?? jak mam usunąć nic nie ściągałem?/ podałem złe dane np la adsad

asdasd adres itp??

jak mam usunąć te konto bo nie chce płacić słyszałem ze przyjdzie lis z zapłatą /??>>

pomocy proszę nie usuwać tego tematu ..

??pozdrawiam

Opublikowano

Piszesz jak paralityk. Ta strona to jedno wielkie ścierwo a Ty się dałeś złapać. Skoro wiesz, że czeka Cie opłata za NIC to po cholerę się tego tykasz o.O Co to konta nie wiem jak Ci pomóc, google Ci pomoże.

bl3nd.jpg
Opublikowano

Kilka lat temu też się dałem, przysłali list ale miałem wyjebane na niego i do dziś nic mi nie zrobili ; )

Zignoruj.

Opublikowano

też tak miałem weź do niech nie pisz i wal ich bo oni chcą oszukać cię i napiszą e-maila że chcą 2000zł za to że konto zrobiłeś więc wal ich !

bez gif, decyzja administracji.

Opublikowano

Usunac nie usuniesz raczej, zrob tak jak to zrobiła moja nauczycielka informatyki. zignoruj ten list. :)

Dlatego pewnie suka leży w krzakach zajebana bo nie płaci rachunków ;]

A co do tematu zddosuj ich skryptami z dedyka lub vps ;] i odrazu pójdą się jebać;]

Opublikowano

Pobieraczek.pl to nie legalna strona, bo dają tam rzeczy na które nie wykupili praw autorskich. Możesz mieć na to zwyczajnie wyjebane. Zmień email, i nie zagladaj tam bo nie mają prawa od ciebie pieniędzy wciągać. Wiem że ludzie nie płacili za to i nic jakoś im się nie działo, pobieraczek tylko grozi sądem ale tak naprawdę nie mają argumentu ze strony prawa, bo sami działają nie legalnie.

Opublikowano

zrobiłem dziś konto na pobieraczek ?? jak mam usunąć nic nie ściągałem?/ podałem złe dane np la adsad

asdasd adres itp??

jak mam usunąć te konto bo nie chce płacić słyszałem ze przyjdzie lis z zapłatą /??>>

pomocy proszę nie usuwać tego tematu ..

??pozdrawiam

Jak podałeś złe dane to czego się boisz ?

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Nic Ci nie zrobią, biorą ludzi na stracha i tyle, ci co się wystraszyli i zapłacili to frajerzy i tyle. Mi też przysyłali wiadomości że już sprawa skierowana do sądu a nic nie mogą zrobić bo prowadzą to nielegalnie. Wejdź na YT i wpisz w wyszukiwarce POBIERACZEK i obejrzyj reportaże nagrane przez telewizję, dowiesz się z nich wszystkiego o tej firmie i uspokoisz się bo prawnie mogą Cię POCAŁOWAĆ W DUPĘ.

Opublikowano

mozesz się jedynie bać że mają kontakty z yakuzą xD bo tak jak poprzednicy pisali prawnie mogą Cię pocałować w dupe

Opublikowano

niby jak dojdą po IP, usługodawca netu nie udostępni im danych bez nakazu sądowego a oni boją się sądu jak ognia, sami mają masę pozwów do sądu, zobaczcie jakie potężne kary otrzymali za naciąganie ludzi

Opublikowano

Nic Ci nie zrobią. Ta strona jest tylko do wymuszania kasy od naiwniaków. I co? Pójdą do sądu i wezwą pana Asasasda Hatatgbfdg? Poza tym, proszę pisz normalnie, bo ciężko się czyta... :rolleyes:

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...