Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sie zabrać do aktualizacji?

GabrysMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Otóż mam dedyka na 1.2.5 i nie wiem jak go zaktualizowac :( Proszę pomocy bo masowo gracze uciekaja bo nie ma 1.3.1

Hosting to ycraft.pl

Sam jestes!

Opublikowano

Przecież to bardzo proste, wystarczy usunąć starego bukkita (jeśli na hostingu jest taka opcja), oraz dodać nowego, wrzucić pluginy do folderu plugins itp.

Tak jak byś robił odnowa serwer. Jeśli sam nie możesz zmienić bukkita, to sprawdź swój panel, powinna widnieć tam taka opcja.

Bukkit 1.3.1 R1.0 dostępny w panelu, zachęcamy do aktualizacji :)

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Aha... Tylko mam wszystkie pluginy usunac?! Chcę dzisiaj zrobić aktualizację. Czy jak zmienie w panelu serwera tego calego bukkita to odrazu sie wszystkie pluginy usuna?

Trochę męka usuwać jeden po drugim te pliki....

Sam jestes!

Opublikowano

Najpierw to musisz zaktualizować pluginy i craftbukkita. I wtedy testujesz u sb pliczki, jak działa to wrzucasz.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

hmmmm popieram to co mówią wyżej nie zapomnij skopiować tej zawartości , bo tam zapisane są wszystkie itemy graczy itp :P

Opublikowano

Pobierz najnowszy Bukkit, odpal przez nowego, a jeśli będą błędy pluginów to wymień pluginy, które sypią błędami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...