Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6300IP

lackidacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: Dobry solo top, survi, dmg

Preferuję: Riven, Shywana, Yorick

Dodaję zdjęcie posiadanych przeze mnie championów, żebym nie musiał spamować tekstami "Mam już go/ją"

czampy.png

Tak, wiem, że mam już paru dobrych solo toperów, ale potrzebuję jakiejś fajnej "odskoczni" od rutyny jaką jest Irelia.

7m9a.png

Opublikowano

Hmm tutaj polecę Yoricka.

Świetne dmg, dobry harras, mało kto go skontruje.

Dobry solo toper, survi świetne, ale w late game radzi sobie miernie, chociaż z tym harrasem, można zdziałać cuda.

Opublikowano
.

Dobry solo toper, survi świetne, ale w late game radzi sobie miernie, chociaż z tym harrasem, można zdziałać cuda.

W late game właśnie Yorick jest lepszy niż w early. Ale że mało kto go skontruje to jest prawda. Ale dobry też jest Jarvan IV przy gankach, można uwięźić przeciwnika i gościu ma kaput :).

Mógłbyś kupić tez Xin Zhao. Teraz jak ma zmienione ulti to trundo go dobrze zgankować i zabić, ale jego już masz.

I ja też mam pytanko jeśli można. Zastanawiam się, czy kupić Vayne ale chodzi mi po głowie jeszcze Miss Fortune i Varus. Pomocy xD. Kogo wybrać i dlaczego ?

Opublikowano

@up chyba Cie...

Yorick jest mocny w early/mid a później jest słaby, a nadrabia to tylko jego ulti którym może sklonować AD carry.

Xin Zhao trudno zabić? Prosze cie -_-. Po reworku nadal ma mierną wytrzymałość i na solo topie każdy go zjada, nadaje sie tylko na jungle.

Jarvan to samo lolz, nie ma szans na solo topie i również tylko jungla dla niego.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Polecam mordka full ap jesli bedzie mial spellvampa i juz 2/3 kille reszta pojdzie sama ult zabiera w koncowej fazie gry 50%hp :0

Opublikowano

W late game właśnie Yorick jest lepszy niż w early. Ale że mało kto go skontruje to jest prawda. Ale dobry też jest Jarvan IV przy gankach, można uwięźić przeciwnika i gościu ma kaput :).

Mógłbyś kupić tez Xin Zhao. Teraz jak ma zmienione ulti to trundo go dobrze zgankować i zabić, ale jego już masz.

I ja też mam pytanko jeśli można. Zastanawiam się, czy kupić Vayne ale chodzi mi po głowie jeszcze Miss Fortune i Varus. Pomocy xD. Kogo wybrać i dlaczego ?

Co do twojego zapytania to przenieś je na inny post ...

Jarvan IV jest świetnym Junglerem a nie solo toperem .

Olaf to doby solo top ale go masz :)

Jeśli chcesz wydać twoje 6300 ip na solo topa to zdecydowanie Yorick . Gra inm jest bardzo przyjemna .

To tyle , mam nadzieje ,że zdecydujesz się na Yoricka :))

Cześć Tu SpaWcz , Jeśli To Czytasz I Nudzi Ci Się To Zaproś Mnie Do Gry League Of Legend's. Mój nick to : SpaWaczQ .

Na Forum Jestem Od Tego By Pomóc A Nie Bawić Się W Sweet Sygnatury .

Masz Jakieś Pytanie ? Pisz Na PW ! Bądź Na Skype Lub Gadu - Gadu Podanym Na Profilu .

To Tyle Trzymajcie Się :)

Opublikowano

Riven jest też całkiem dobra - Podskoki które anulują skillshoty (chyba), tarcza, AOE stun i ulti z nie małym zasięgiem :D

Opublikowano

@up chyba Cie...

Yorick jest mocny w early/mid a później jest słaby, a nadrabia to tylko jego ulti którym może sklonować AD carry.

Xin Zhao trudno zabić? Prosze cie -_-. Po reworku nadal ma mierną wytrzymałość i na solo topie każdy go zjada, nadaje sie tylko na jungle.

Jarvan to samo lolz, nie ma szans na solo topie i również tylko jungla dla niego.

Ugryź się w język. Jarvan jest dobry tylko trzeba nim ogarnąć ty pewnie tego nie rozumiesz :)

A Yorick wystarczy że się pod tanka zrobi a i tak będzie wszystkich kosił jak ogarniesz taka sama sprawa jak z Dariusem proste...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...