Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Dziś Preoder CS:GO

CoToNiewiemv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj na oficjalnym blogu, ukazała się informacja o przed-sprzedaży gry, która startuje właśnie dziś, oczywiście na PC! Sprzedaż Pre-order na konsole rozpocznie się 14 Sierpnia bieżącego roku. Sprzedaż rozpocznie się około godziny 18, czasu Polskiego, na oficjalnej stronie. Ja tam jutro kupuje :)

blabla

Opublikowano

Tez sobie chce jednak kupic. Nie czekam na premiere w Polsce. Fajna grafika jest i wgl :P a gdzie to kupujecie ? o.O nie moge znalezc. Dajcie linka na PW :P

"Podstawowa prawda o ludziach jest taka , ze wszyscy klamia. Jedyna zmienna to to w jakiej sprawie."

Opublikowano

Tez sobie chce jednak kupic. Nie czekam na premiere w Polsce. Fajna grafika jest i wgl :P a gdzie to kupujecie ? o.O nie moge znalezc. Dajcie linka na PW :P

Na steam dziś wieczorem w pre-orderze.

stara gwardia | aktywny od 2007 | 4 user na forum | król forumka, hejterów i trolli | ex mod csa | ex gold member

lastfm_red_small.gif

Opublikowano

kur.. na steama nie moge wbic narazie. Bardzo tanio kosztuje , jak tylko uda mi sie wejsc to kkuupie :P . Juz sie doczekac nie moge by pograc :D . Wy kupiliscie ?

"Podstawowa prawda o ludziach jest taka , ze wszyscy klamia. Jedyna zmienna to to w jakiej sprawie."

Opublikowano

Cena w ofercie pre-oder - 9.89 Euro :D

Jeśli mogę to macie tu pełne info ->

http://max-play.pl/news/pokaz/id/182

Niedawno zaskrobałem :)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Kupiłem za niecałe 15 euro Counter Strike Complete na steamie:

CS 1.6

CS Condition Zero

CS Condition Zero Deleted Scenes

CS Source

CS Global Offensive

Spieszcie sie promocja trwa do piątku.

fs_pc.png

Opublikowano

Łee tam... Kupiłem i pokazało mi że mam pełną wersję gry i kliknąłem w nią. Pokazało że "Gra Counter-Strike: Global Offensive wkrótce będzie dostępna". Oczywiście wiem z pewnego źródła (Rock, Paper, Shotgun) że tydzień przed wydaniem pełnej wersji gry będzie beta, i wszyscy którzy kupili pre-ordera będą mogli w nią grać.

1398347001-U399156.png

Opublikowano

Każdy będzie się tym GO jarał przez kilka miesięcy, a potem będzie cisza. Zwykła "podróbka" innych wersji counter strike z jedną zaletą - lepsza grafika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...