Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Priv] Annihilation Cube

GummBall

Annihilation Cube  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Posiadasz ch?ci do gry na Annihilation Cube ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

b_01.png

Annihilation Cube jest jednym z nielicznych prawdziwych serwerów Minecraft typu Survival

Tylko prawdziwi gracze Minecraft mogą u nas zagrać

*Info

Prowadzimy czystą rozgrywkę w Minecraft. Każdy mieszkaniec Annihilation Cube starannie dba o swoje miejsca zamieszkania. Bezpieczeństwo stoi na wysokim poziomie, nie musisz się bać że ktoś oszukuje podczas gry.

Naszym celem jest doskonała zabawa, mile spędzone godziny na serwerze, a także rozbudowanie mapki pod względem jakości

:)

Ważną rzeczą jest to że każdy gracz posiada 3 życia na start. Po utracie wszystkich gracz nie może dalej grać !

*Rekrutacja

Dlatego iż serwer jest prywatny, aby dołączyć należy wysłać mi dane kontaktowe.

Rekrutacja TeamSpeak3: 94.23.89.191

*Wymagania

Wymagania:

1. Dogłębna znajomość tajników tajemniczego języka jakim jest język polski.

2. Staż w minecraft większy niż trzy miesiące.

3. Mikrofon, skype i głos po mutacji.

4. Kultura osobista.

5. Znajomość regulaminu serwera.

*Parametry Serwera

Sloty: 20

Wersja Minecraft: 1.3.1

Poziom: Trudny

Zwierzęta: Tak

Potwory: Tak

Premium: Nie wymaganie, lepiej by było

Administracja

Itterek

Schenk450

Dane do połączenia są wysyłane po akceptacji !

Aktualnie dodane osoby:

- Ragamuffin1

- Achtung

- Wosz

- Promig

- Bartolini

- xDeDx

- virhuir

-Phantasmppp

-Seatrh

Opublikowano

Pomysł nawet fajny, jednak gryzie mnie tylko i wyłącznie rekrutacja na stronie, której De Facto nie podaliście.

Dodatkowo bawienie się w coś takiego, (wyśle Ci PW, wyślesz mi stronę, napisze na stronie podanie, wyślę PW, dodasz do gry) jest strasznie monotonne. :)

Mógłbym prosić o adres TeamSpeak na PW? Jeśli, oczywiście takowy posiadacie, tak byłoby prościej. :)

1356746888-U334301.png

Opublikowano

Pomysł nawet fajny, jednak gryzie mnie tylko i wyłącznie rekrutacja na stronie, której De Facto nie podaliście.

Dodatkowo bawienie się w coś takiego, (wyśle Ci PW, wyślesz mi stronę, napisze na stronie podanie, wyślę PW, dodasz do gry) jest strasznie monotonne. :)

Mógłbym prosić o adres TeamSpeak na PW? Jeśli, oczywiście takowy posiadacie, tak byłoby prościej. :)

To wszystko jest w celu bezpiecznej weryfikacji.

Kontakt wyłącznie przez skype. Podaj na pw.

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc dodam jeszcze, iż nie trzeba się martwić o griefy i lagi bo wszystko jest głaskane przeze mnie - byłego właściciela Sześciennej Euforii, admina z wieloletnim stażem, tego co potrafi odpisywać graczom odpowiadając drugiemu na skype i jeszcze jedząc świeże kanapeczki. LogBlock jest.

Teraz spróbuje wam podać stronę w sposób zgodny z regulaminem, btw. w najbliższym czasie zapytam administrację czy mogę podać link z samym formularzem.

ac.<tutaj mój nick z sygnatury i tematu na litere i>.net

I tam macie zakładkę podanie.

@Gummball

Weź, używaj opcji edytuj i tam gdzie napisałeś "dodano do whitelisty raggamuffin" zapisuj tych dodanych i nowości z serwera ew.

Chociaż WSZYSTKO (whitelista i jej obecny stan też niedługo będzie - automatyczna aktualizacja) jest na stronie.

• 2 tygodnie później...
Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Refam, autor miał urlop od forum i zapomniał.

Opublikowano

Cześć wam . Chciałbym zagrać na tym serwerze gdyż po opisie widać, ze jest fajny . Oczywiście Skype mam, posiadam premium jak i gram w Minecraft od bety 1.3 czyli całkiem sporo czasu. Język Polski znam dobrze jak i pisownie, która jest dla was potrzebna. Głos mam zmutowany. Chciałbym zgrać na waszym serwerze jeśli jest to możliwe .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...