Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Diana

Kamyfeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądałem parę osób grających (rankedy) i nic specjalnego. Choć opis ulti mnie ciekawi (Jeśli Diana użyje umiejętności (ulti) na przeciwniku, który jest naznaczony światłem księżyca, to umiejętność nie musi się odnawiać) i przelicznik na Q ma nawet dobry. Możliwe, że trafiłem na ludzi pierwszy raz grający Dianą, ale i tak nic specjalnego.

7m9a.png

Opublikowano

O każdą postać można się spytać "czy się opłaca ją kupić". Zależy kim/jak grać, możesz nie lubić np. AD carry'ów, lubić Magów

i junglerów itd. Obecnie widziałem ją na rankedach w jungli i na solo, jeśli lubisz grać w jungli to polecam. AP/AS lub AP/tank,

bardzo dobry tank bo ma dobre przeliczniki HP, armor, mr. NO więc opłaca się ją kupićjeżeli pasuje do twojegu stylu gry

Ja tam wole zawsze poczekac 2 tyg. aż będzie w rotacji. Postać nawet nawet, AS/AP lub AP/tank

Opublikowano

Mierna ta postać, jedna ze słabszych które ostatnio wyszły. Ja jak zwykle uzbierałem IP i się rozczarowałem, jej Q każdy ogarnięty gracz ominie, przyciągnięcie ma słaby zasięg <AHH SZKODA ZE NIE PRZYCIAGA Z CALEJ MAPY LO LOLOL>, moim zdaniem nie warta zakupu, do tego łatwa do skontrowania.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

@up Gdyby miała przyciągnięcie o zasięgu takim jak np. Blitz to nic by od niej nie uciekło -.-

Jest warta zakupu wczoraj nią grałem po raz pierwszy i skończyłem ze statami 8:5

Od skilla Q nie jest tak łatwo uciec ponieważ leci on dosyć szybko, a potem można doskoczyć z ulti włączyć W przyciągnąć z E i złapać fraga :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...