Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do 3150 IP

SlashBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Blitzcrank :) Ściągniesz kogoś pod wieżę albo przed teamfightem i przeciwnicy są osłabieni, a jaką masz z tego radość :D

Zobacz sobie jak ładnie można nim robić First Blooda
Opublikowano

Jeśli walka z dystansu to chodzi ci o mogą albo ad carry. Jeśli chodziło by ci o moga to polecam Anivie, jeśli umiesz dobrze famić lub Karthusa, jeśli umiesz nim używać ulti to możesz łatwo się sfeedować i musisz często patrzeć na mape.. Jeśli chodziło by o pro maga z combo to polecam Veigara - kosztuje 1350, jego Q się stakuje AP, a jak wywali combo to nikt nie zyje E>W>Q>R + Objęcie Ognia (stunujesz E, puszczasz meteoryt W dalej objęcie ognia, Q i R)

I jesczcze Leblanc, wydaje się łatwa lecz to jest THe best failed champ na rankedach, łatwy feed jeśli umiesz nią gankować, i divować samemu pod turretami.

Od siebie poleciłbym ci Akali lub Katarine.

Opublikowano

polecam Veigara jak kolega wyżej :) sam nim grałem przez jakieś 2tygodnie i zdążyłem nim zrobic quadre i zazwyczaj staty 20/5/10

Ewentualnie jeszcze kayle :D przy lekkim feedzie jej hybryda dobrze działa na q moje staty ostatnie Kaylą 23/4/9 + quadra ;D

Możesz jeszcze dozbierac 4800jak chcesz ap i kupic Kennena lub Malzahara ;p

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Radze jak kolega wyżej dozbierać 4800 i kupić Malzahara - miszcz combo na midzie jak veigar czy LB, lub Kennena - Robi rozrobe w teamfightach z jego ultem, i oczywiście Klepsydrą Zoyani.

Opublikowano

Hmm.. LeBlanc, Veigar i Malzahar.Który z tych championów jest najlepszy?(Champ, którym łatwo się farmi, zdobywa kille i nie ma problemów z maną) W Lola jakimś pro nie jestem ale szybko się uczę :)

Opublikowano

Hmm.. LeBlanc, Veigar i Malzahar.Który z tych championów jest najlepszy?(Champ, którym łatwo się farmi, zdobywa kille i nie ma problemów z maną) W Lola jakimś pro nie jestem ale szybko się uczę :)

co do many to kennen bo jej nie ma xD zamiast ma energie w sumie to w early i mid game to jest + lecz w late game juz gorzej bo moze zabraknac.. :) farma kennenm tez latwa spamujesz q i idzie lub przelatujesz na e miniony i dobijasz w wiec z tym tez problemu nie ma.. z Killami tez nie ma ciezko bo masz stuna np. q+e+w i ma stuna potem robisz jeszcze jedna taka serie i kolesia nie ma :) veigar tez niezly killer ma stuna i to dobrego bo cos w postaci klatki i jak kazda inna postacia walisz stuna i pakujesz co sie da w przeciwnika:) a co do malzahar'a sie nie wypowiadam bo nie mialem przyjemnosci nim grac :0 kennen'em obecnie gram a sam jestem powiedzmy newbie ale radze sobie.. aha kennen ma dobry system uciezki za pomoca e i zajebiste ulti na Tf wiec dobry gosc..

Opublikowano

Polecam Le Blanca , gdy pierwszy raz ją kupiłem zagrałem (Kolega powiedział mi jak robić combo ) , nie pożałuję .Combo za całe hp . Le Blanc miażdży system na midzie , Ale poradzę Ci jeszcze troche pozbierać do 4,8k i kupić kennena .Kennen:

+Dobra farma

+Dobry escape

+Stun na ulti/Pasywie

+Dobry dmg z 1 skilla .

-Papier póki nie kupisz Rylai .

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Jak preferujsz walkę z daleka to polecam Dravena ma bardzo dobry DMG lecz jest to papierowy champ ;)

varus tez świetna postać można ją teraz przetestować w rotacji ;)

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Lukk, Kennena raczej nie wezmę, patrzyłem jak gra kolega i jakoś ten champion nie przypadł mi do gustu, tak samo Draven :)

LeBlanc, Veigar, Malzahar, Katarina, z tych championów, tylko nie wiem który :D

Opublikowano

LB, Nid;

+ high dmg

+ dobry escape

+ świetne ulty

+ zabójcze early

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Polecma Akali/Katarina

Akali

+ 3x ładunki na ulti

+ najlepsze combo

+ kupujesz itemki hybrydowe

+ w 1 vs 1 nie do pokonania jak dobrze build rozbudujesz

- brak many

Katarina

+ Ulti najlepsze zeby likwidowac Gangi

+ Skille ze free

+ kupujesz itemki hybrydowe

+ dobrze sobie radzi na solo [wiem bo sam gralem na solo]

- nie znalazlem zandego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...