Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAKI LVL NAJLEPSZY NA DROP MEDALI W ŁATWYM LOCHU

Stelmach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszy przedział lvlowy do lochu to 18-23... Wojownik mental najlepiej się do dropu sprawuje... Z rękawicą złodzieja medale lecą dość szybko... ;)

Opublikowano

ja tam lvlu nie chce dobić ;p obliczylem ze przez 6 godzin dropne z 50 medali z rekawica zlodzieja bo w godizne daggerem na 21 droplem 10

Moim zdaniem 15/16 lvl mentalem. Dropią do 30 więc podropisz sobie ;)

medale dropia od 18 w slabym lochu takze nie bardzo

18706.png

16911.png

Opublikowano

sam nie dropilem medali , ale moj kolega gra mentalem . Dropil medale na 17-22 i najlepiej wtedy mu dropilo.. ale mysle ze tez troche od szczescia zalezy :P . Zrob eq min. +6 i idz :)

"Podstawowa prawda o ludziach jest taka , ze wszyscy klamia. Jedyna zmienna to to w jakiej sprawie."

Opublikowano

Najlepiej na 18 lvl'u oczywiscie mental, poniewaz wtedy mozna wbic silne na m.

Ps: pisze na telefonie :)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

od 21 do 29 lvl można tam dropić , a w komnacie skalitej małpy jeżeli gra się mentalem to można tam nawet expić

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jeżeli się powtórze to przepraszam. Ale ja zaczynałem 21 lv i silne ciałko m2 ;D Ale również można m1 :-) Jakaś dwuręka i drophack. Mówie wam epicko. Ja po 5 godzinach miałem 13 medali czy ileś, ale to było dawno. Szybko przerzucałem bo potem bana miałem na pare miechów. Najlepiej zrobić jakieś fejkowe konto.

0PuYd4Y.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...