Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmieszne Sytuacje

Herkay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak siedzę i myślę "A zrobię jakiś ciekawy topic". Może mi wyjdzie i będzie fajnie może nie wyjdzie i będzie Closed :P

Wpadłem na to żeby zamieszczać screeny, dialogi itp. z różnych sytuacji z Warrocka wzięte które potrafią rozbawić lub pokazać jacy to gracze potrafią być głupi xD

Nie mam screena, ale ostatnio jak użyłem OPK i rzuciłem pierwszy granat wszyscy wylecieli w powietrze, a jeden z kolesi z przeciwnej drużyny którego nicku nie podam (hehe) pyta:

[Nick Zastrzeżony] >> Herk U hacks?

Herkay >> Who, I?

[Nick Zastrzeżony] >> Yes, you. You use hacks? // (Przypominam że używałem OPK)

Herkay >> You are stupid? I'm no hacker.

[Nick Zastrzeżony] >> Ok, sorry :)

Herkay >> -_-' Np.

Polewę miałem z niego ostrą xD

To teraz wasza kolej xD

o.O
Opublikowano

- you hack wild !

- lofl ?

- Are you crazy ?

- give me ur hacks

- o.O

takie sobie o.O z przed tygodnia (szesciu ? ^^)

Opublikowano

To ja dzisiaj też miałem sytuację taką:

lola5alol >> HACKER!

moczarasra >> Wow... // (mój drugi char)

lola5alol >> REPORTED!

moczarasra >> Wow...

lola5alol >> NAAB I HAVE SCREEN REPORTED HAHA.

moczarasra >> Wow... I too have screen and?

5-6 minut przerwy.

lola5alol >> Moczar can you send me your hacks?

moczarasra >> o.O Lol

lola5alol >> pls

moczarasra >> Haha cya baby

lola5alol >> Your hacks or reported

moczarasra >> reported please :]

I tamten gracz wyszedł :P

Też miałem z niego polewkę czekoladową xD

Jutro wrzucę 2 screeny jak ciekawie można zabijać hackerów i ci się drą że jestem hakerem :D

Też z takich ludzi można się nabijać xD

o.O
Opublikowano

Niepamietam dialogu ale tez do mnie kolo pisal ze mam BAN jak mu hackow niedam :P

A Bana niema a on hackow niema :)

"Każdego dnia dziękuję Bogu , że jestem kibicem. Dla nas liczą się chwile.

I to my będziemy żyć tak jak się powinno. Na całego.

Bo do grobu nic nie zabierzemy... a pamięć pozostanie na zawsze!"

Opublikowano

Teraz jeszcze sobie niedawno grałem z hackami na Havanie i tak w połowie rundy na priva pisze mi ziomek "PL" no to odpowiadam że tak a ten do mnie "Zarąbiste staty, długo grasz" a ja tym moczarasra z 3 lvl i od razu w brecht i odpowiadam że rok xD

Ten mi Gz pisze i pyta czy go nauczę tak grać xD

Mało z fotela nie spadłem i odpowiedziałem "Rok Praktyki, nauczysz sie" xD

Dokładnie nicku nie pamiętam ale był ze mną w drużynie Texa... TeXerest. Kurde nie pamiętam :P Coś na Tex.

Bez kitu taką z ludzi i niektórych noobów polewę można mieć xD

o.O
Opublikowano

ja gram kiedyś i były dwie postacie 1 lvl i 2 lvl

jeden nazywał się chyba mleczara34 a drugi mleczara 45

m34 mając staty 2:3 mówi do m45 dobry jesteś a miał staty 2:6

powiedzcie czy takich ludzi nie jest żal ?

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

Dzisiaj był taki moment że zagrałem sobie bez hacków i w roomie siedzimy i nagle ziomek 1 lvl który dopiero co wszedł się drze:

moczar hacker! I can't kick him!

Wszyscy takie gały o.O i lolowali a po chwili polewa z ziomka :D

Chciał mnie kiknąć nie będąc masterem :]

Sprytny co? xD

o.O
Opublikowano

Gram sobie na hakach i mam włączonego anty kickia. Nagle jeden z mojego teamu chce mnie kicknąć i pisze ,,wszyscy dajcie y to cziter" .

A drugi pisze y=n więc all n. I mnie nie wywalili :D Widać że ludzie myślący grają na naszym serwie :P

k2networkiv2.png
Opublikowano

Ale jesteś pro evul hacker... podniecasz się, że uda /udało ci się kogoś okraść? A jakby tak ktoś przysłał ci list... ty byś się zgodził później poszedłbyś do pracy/szkoły przychodzisz a chata pusta albo jej nie ma...??-.-

EXPmIpC.gif

Opublikowano

zazwyczaj jakieś odpały maja 9 latki, jak byłem mały grałem z kumplem w tibie to kumple zrobił postać inna i podawał sie na gm i że mnie zbanuje a ja mu uwierzyłem :0 kiedyś z tego wyrosną

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano
xXxPiciaxXx myślisz że jak wysłałeś mu keya to jesteś pro haker

Jade na OPK'u polski serv

Typ się pyta czy używam cheatów

Ja odpowiadam że nie

A ten przepraszam że cię podejrzewałem że używasz cheaty

Co powiecie na to

Ale jesteś pro evul hacker... podniecasz się, że uda /udało ci się kogoś okraść? A jakby tak ktoś przysłał ci list... ty byś się zgodził później poszedłbyś do pracy/szkoły przychodzisz a chata pusta albo jej nie ma...??-.-

Pokażcie mi gdzie napisałem że jestem `Pro haker ` lub że się tym podniecam , lub że go okradłem , ja tylko wyslałem mu programik , potem wyciągnołem jego IP i bawiłem się jego stacją dysków i mu Warrocka usunąłem z Dysku, bo to gra 16+ on miał może 11 ^^.

RMCF

Opublikowano
No wyciągnięcie ip to nie żaden problem takie coś umie dziecko co ma 10lat

hehe Herkay najlepiej było by jakby ci cheaterzy pisali żeby cię kicknąc a nie jakiś typ

10 latek ? ta ? to włam się do jego stacji dysków i napędów CD/DVD jak taki cwaniak jesteś ... ^^

RMCF

Opublikowano

Wasza dyskusja jest nie na temat^^Ja nie gram w warrocka ale w maple jestem na jendnym z bosów i zadaje mi hita 1 a gostek mówi hacker.Ja mówie,żę kupiłęm sobie od jakiegoś pro jakiegoś potka,który tak daje a on aha,sorry. xD

Opublikowano

Mi zawsze mówią że maja screeny (jak uzywalem opk) albo ze już raport napisali i nic nie dostalem czasami też mnei szantazuja ze ja im nei da hacka to bede mial bana na IP albo ze mi vira prześlą.Normalnie kiedy spadne z krzesla i sobie du... obije przez nich

Opublikowano

Cóz, a najlepsze jest to, że ostatnio używając jedynie ESP grałem na Francuskim i trafiłem 2 heady pod rząd na Emblem i byłem wielce hamskim hackerem dla nich xD

o.O
Opublikowano

Jak mialem premke sie położyłem na medic box i leżałem z colta i zabiłem 6 osób na FFA xD i odrazu hacker bo mi sie w innych broniach amoo skończyło i niemiałem co robić a medic'ki były to co xD

Opublikowano

Dam wam rade jak chcą was kiknąc to mówcie że macie wlaczonego anti kicka ale tak naprawde macie nie wlaczonego i ftedy oni biorą n i was nie wywala ale jak beda brac y to wtedy włanczajcie anti kicka cała filozofia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...