Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]LAGI ? co zrobić ? :D

knucha09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam problem z lagami ;d to znaczy od dzisiaj mam problem z lagami nie wiem co sie dzieje zawsze było po 40/.50./60 fps i 70 - 120 pings a tera mam fps 30 -10 i 200- 600 pings?? może ktos powiedzieć czemu tak mam od rana : D??? czy tałem duzo na forum żeby na najmniejszych ustawieniach grać i grałem ale dzisiaj nie wiem co jest;d pomoze ktoś ?? :D <-- internet radiowy 1 mb posiadam od singera z Gąsawy :D:D pomoże ktos ?? :Dalbo poleci dobry program albo coś no nie wiem :D

Jeśli pomogłem daj +To nic nie kosztuje :D

banner.gif

Opublikowano

Jeśli radiówka tak jak napisales , takie skoki pingu to normlane i nic na to nie poradzisz.

Opublikowano

Jeśli radiówka tak jak napisales , takie skoki pingu to normlane i nic na to nie poradzisz.

st1m ale ja nigdy nie miałem takich lagów do 200 - 250 max wieczorami :D a tera rano miałem 700 ; d nie wiem czemu

Jeśli pomogłem daj +To nic nie kosztuje :D

banner.gif

Opublikowano

st1m ale ja nigdy nie miałem takich lagów do 200 - 250 max wieczorami :D a tera rano miałem 700 ; d nie wiem czemu

Nie wiem od czego zależą te skoki , może operator ma problem lub sygnał. Ale w każdym razie w radiowym internecie nie ma niestety żadnej recepty na lagi , wiem , bo też miałem kiedys dawno temu radiowki i we wszystkich grach typu cs itd. ping w huj 300 i kick z serwera -.- teraz na szczescie normlane tp 2mb/s

Opublikowano

Ja mam neta 5 Mb i Wieczorami z tego co widze jest 90 tyś ludzi wczoraj było okolo 99 tyś ping był 700-1000 ... a normalnie mam 10-90 serwery im powoli padają przy 100tyś ludzi ;)

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

Ja tak czasem mam z netem przez kabel ale nastepnego dnia wszystko sie wyrownuje. Tak wiec mysle ze jutro bedzie ok.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...