Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co lepsze...

Adi®-MU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, może i głupie, ale...

Jaki czołg jest lepszy: T1 HT czy M4 Sherrmann???

Pod względem szybkości zdobywania doświadczenia.

Nie piszcie odpowiedzi typu: To ty grasz sam wybieraj. lub Zależy czy umiesz grać czy nie.

1357993218-U677750.jpg

Opublikowano

T1 HT ma bardzo dobre działo i pancerz jest bardzo szybki z tego co widze na wojnach :D

Jeśli pomogłem daj +To nic nie kosztuje :D

banner.gif

Opublikowano

Jak zaczynasz gre to polecam t1 szybkie dzialo dobra predkosc w dodatku to ht latwiej sie nim gra. Medami trzeba miec umiejetnosci gry. Moim zdaniem wiecej t1 zarobisz.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jak zaczynasz gre to polecam t1 szybkie dzialo dobra predkosc w dodatku to ht latwiej sie nim gra. Medami trzeba miec umiejetnosci gry. Moim zdaniem wiecej t1 zarobisz.

popieram Ravoner'a

banner.gif

Opublikowano

Właśnie to do ciebie należy wybór, ponieważ ty sam grasz.

Tak jak koledzy wyżej powiedzieli , potrzebna jest umiejetnosc gry na medach , której sądze ty nie posiadasz ponieważ jesteś no low tierach (oczywiscie bez urazy nic do cb nie mam czy cos)

W każdym razie , polecam T1. Zobaczysz jak się gra ht , w sumie łatwiej niż medami.

Opublikowano

Ja bardzo polecam M4.

Jest szybki, zwrotny, ma bardzo dobre działo, dość często rykoszetuje. Najlepszy med V tieru.

Mój rekord : 7 zniszczonych czołgów.

Następne czołgi w drzewku (M4A3E2 oraz M4A3E8), tak samo jak M4, sprawują się wyśmienicie na polu bitwy!

Natomiast T1 jest bardzo szybki i mobilny jak na HT jednak ma papierowy pancerz wieżyczki, który pozbawia go statusu dobrego czołgu.

Jego następca (M6) to jeden z najgorszych czołgów HT w grze!

Opublikowano

Ja bardzo polecam M4.

Jest szybki, zwrotny, ma bardzo dobre działo, dość często rykoszetuje. Najlepszy med V tieru.

Mój rekord : 7 zniszczonych czołgów.

niewiem które dobre działo ; d ?? M4 jest szybki ale szybko pada : d pancerz słabiutki :D

banner.gif

Opublikowano

Mozesz knucha zalozyc 105 mm jest drogie i ma slaba penetracje ale za to swietne dmg jak Cb wrzuci do cieniaskow to bedziesz sial zniszczenie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jego następca (M6) to jeden z najgorszych czołgów HT w grze!

Chyba cos ci sie pory...pomylilo. Nie wiem czy grales nim jako elite czy nie ale dopiero po wymaksowaniu jest to zarabisty tank.

Nim nabilem swoje rekordy: bitwa do t7, Snajper, Specjalista ( 9 killi ), Rozpruwacz, As pancerny, i cos jeszcze ale nie pamietam. Tylko szkoda ze bitwa przegrana bo tylko 1,5k (bez x2)

Jak go rzuci na srodek/top listy to mozna wylapac sporo kasy, a przedni pancerz jak dobrze ustawisz potrafi dingowac t7 (w tym IS/kv3 z 122mm)

@Topic

Ogolnie graj dwoma naraz ;) Gralem tym i tym i jesli nie chcesz isc dalej w medy to graj m4 (jumbo i ten drugi imo sa beznadziejne- slabe dzialka) Grajac t1 powinienes zalap jak grac takim tankiem to potem na m6 bedzie ci latwiej.

Opublikowano

Z tego co się orientuje Sherman to czołg ŚREDNI a T1 CIĘŻKI ale jak dla mnie bierz T1, lepszy zarobek, dobre działo, pancerz, TOP 1-5

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

t1 ht jest o wiele lepszy M4 Sherman to taki "mały samochodzik" a T1 HT dobre działo i pancerz jak na swój tier z mobilnością nie jest aż tak źle ale wybór należy do cb

Opublikowano

scherman z derpgunem lepszy. Ale t1 jest dużo łatwiejszy i ma większą szanse wyjść z kłopotów obronną ręką. M4 musisz umieć grać i wiedzieć jak robić aby w kłopoty się nie pakować. Moim zdaniem M4 jest lepszy aczkolwiek na niektórych mapach gra się nim naprawdę ciężko ponieważ ma raczej słaby pancerz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...