Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ps3][Pytanie] Czy trofea w just cause 2 dla niskich poziomów trudności można wykonać na "hardcore"?

Gumowy Kaczor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejcia, planuję zrobić 'calaka' w just cause 2, ale nie wiem, czy trofea wymagające zrobienia 50% i 75% gry na poziomie trudnosci normal i mercenary zaliczy, jezeli wbije tyle % gry na hardcore ;<

Jak ktoś wie niech pisze ;).

BO głupi bić tyle czasu % i nagle zonk i od nowa ;(.

Opublikowano

Tak, będzie. Prawie w każdej grze tak jest, np. w Uncharted przejdziesz na mistrzowskim, a pokazuje że zaliczyłem na easy, medium, hard itd.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Tak, będzie. Prawie w każdej grze tak jest, np. w Uncharted przejdziesz na mistrzowskim, a pokazuje że zaliczyłem na easy, medium, hard itd.

W u2 mam platynkę, w darksidersie za przejście na nnormalu dostałem, za przejście na easy....

ale w just cause masz nabicie iluś tam % gry i w necie jest kilka poradników do trofek w tej grze i w kilku jest napisane, że wystarczy pyknąć na hardcore, a w innych, że 75% trzeba zrobić na normal/mercenary :F.

Wrrrr... nabijacie posty, a nikt mi nie pomógł :( w końcu wbije 50% na hardcore i edytne posta, czy da radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...