Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Uszkodzony profil gracza

AminOO123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc sprawa wygląda tak grałem sobie na swoim xboxie 360 ( nie przerabiany ) przestałem grać następnego dnia patrze i napisane jest że profil jest uszkodzony. Mam 2 xboxy w domu to poszedłem do tego drugiego wsadzam pendrajwa (Profil zapisy miałem na pendriwe) i to samo profil uszkodzony. Z tego profilu xbox nie był łączony z internetem więc nie wiem co się stało, już nawet nie zależy mi tak bardzo na odzyskaniu osiągnięć i wogóle wystarczą mi savy na innym profilu ale gdy chcę je przenieść pojawia się komunikat że nie można przenieś z profilu na profil. Więc CO ROBIĆ ?! jest może jakiś sposób żeby odzyskać profil lub same savy ?

Opublikowano

Tworząc konto automatycznie tworzy się u nich. Usuwasz je z dysku xboxa następnie wyłączasz xboxa i włączasz, dajesz pobierz profil, wpisujesz e-mail i hasło i pobierasz.

Save nie wiem czy odzyskasz gdyż podobny problem miał mój kolega.

Jednak wszystkie gry jakie nabyłeś (bezpośrednio na konto) czy też przepustki na multi bd miał :)

Maruusek.png

Opublikowano

Tworząc konto automatycznie tworzy się u nich. Usuwasz je z dysku xboxa następnie wyłączasz xboxa i włączasz, dajesz pobierz profil, wpisujesz e-mail i hasło i pobierasz.

Save nie wiem czy odzyskasz gdyż podobny problem miał mój kolega.

Jednak wszystkie gry jakie nabyłeś (bezpośrednio na konto) czy też przepustki na multi bd miał :)

Nie do końca czaje ja tego xboxa dzielę z bratem on tam na swój profil xbox live zakupił ja nidzie swojego maila tam nie podawałem i się nie rejestrowałem może dało by się go pobrać ale nawet nie mogę się na ten profil zalogować.

Opublikowano

Maila podajesz podczas rejestracji konta, możesz na xboxa zalogowac się bez konta. Xbox live pozwala grać na multi, tego nie stracisz.. ..

Musisz usunąć profil gracza z dysku. . .

Maruusek.png

Opublikowano

Maila podajesz podczas rejestracji konta, możesz na xboxa zalogowac się bez konta. Xbox live pozwala grać na multi, tego nie stracisz.. ..

Musisz usunąć profil gracza z dysku. . .

Ale mówie nigdzie się nie rejestrowałem to konto nie jest powiazane z xbox live

Opublikowano

Gdy zakladasz konto MUSISZ podac e-mail,nie ma innego wyjscia.

Zaloguj sie danymi do konta na stronie xbox.com.

ruch_13.jpg
Opublikowano

To jeszcze takie pytanie, które rozwiąże inym sprawe.

Czy to jest profil Xbox Live?

Pisałem że to NIE XBOX LIVE to był profil i kilka savów na pendrive działał kilka tygodni a dzis pisze mi ze profil uszkodzony

Opublikowano

Aaaaa... To spox, juz ci mowie jak rozwiązac.

Dysk xkloca podlacz do pcta i xplorerem360 kopiuj savy.

a czy jest jakaś opcja żeby i profil odzyskać i po co podlaczac dysk skoro to na pen drive

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...