Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Połaczenie serwerów a zbanowani użytkownicy.

Amid121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym sie dowiedzieć czy jest taka możliwość, gdy połaczą serwery to czy postacie zbanowane bd mogly grac na nowo czyli czy bd odbanowane??.

thccc.jpg
Opublikowano

Nie wiadomo co się zrobi po połączeniu serwów... Nikt tego nie wie. Ale ja bym nie połączał. Ja to czuje normalnie, że z tego wyniknie maaasa błędów, które GF poprawi za rok conajmniej. Np. zacznie znikać eq. Ciekawe co zrobią jak pare osób z tym samym nickiem sie stworzy a nikt z nich nie będzie chciał zmieniać.A połączyć serwery to bardzo trudna rzecz, ponieważ będzie maaasa danych do skopiowania z 1 serwer na 2, a przy tym byle jaki błąd wystarczy, żeby dane stracić. A nikt nie wie jakie masz eq i lvl więc Ci tego nie zwrócą. Te połączenie serwerów to jest gówno. Trzebabyło pomyśleć zanim robili serwer jeden za drugim tempaki je&*%^&ane.

Co to tematu to jest ban na konto a nie na granie na serwerze. Tak samo teraz nie możesz grać tą postacią na monastyrze i solarze tak samo nie będziesz mógł później, gdyż to jest ban na konto nie na konkretną postać na serwie.

Opublikowano

sluchaj ja slyszalem ze po polaczeniu beda odbanowane na jakis krotki czas a potem znowu zbanuja. Info pochodzi od mojej gildi gracze 90+

Teraz to się uśmiałem.

Nie wiadomo co się zrobi po połączeniu serwów... Nikt tego nie wie. Ale ja bym nie połączał. Ja to czuje normalnie, że z tego wyniknie maaasa błędów Wydaje Ci się. Zrobią to raz a porządnie :>, które GF poprawi za rok conajmniej. Np. zacznie znikać eq. Nic nie zniknie, pracuja tam ludzie, ktorzy sie na tym znaja i na pewno takich bledow nie popelnia.. Ciekawe co zrobią jak pare osób z tym samym nickiem sie stworzy a nikt z nich nie będzie chciał zmienia To już ich problem, pewnie bedzie takie coś Gracz1, Gracz2, Gracz3. .A połączyć serwery to bardzo trudna rzecz Zgadza się., ponieważ będzie maaasa danych do skopiowania z 1 serwer na 2, a przy tym byle jaki błąd wystarczy, żeby dane stracić Dane beda zabezpieczone i nie straca ich. A nikt nie wie jakie masz eq i lvl więc Ci tego nie zwrócą Po logach sprawdzą, z reszta pewnie nie bedzie takiej potrzeby . Te połączenie serwerów to jest gówno Czemu? Podaj poważne argumenty, bo to wyzej to nic :>. Trzebabyło pomyśleć zanim robili serwer jeden za drugim tempaki je&*%^&ane. Zgodze się

Co do tematu. Nie zostanie odblokowane żadne konto. Ban to stała blokada konta, stała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...