Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd przy właczaniu

NajnowszyKox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Grałem wczoraj w tego World`a i nie było zadnych problemów.

Kiedy dziś chcialem w tą gre zagrać wyskakiwał mi taki błąd:

Error

SERVERERROR_FATAL_ERRORCODE_5

Robiłem reinstalke + netframowerka i javy

Niestety nic nie pomogło.

Moze to dlatego ze mam słabą karte graficzną...

Via Chrome9 HC IGP Intel 64MB

Prosiłbym bym o pomoc!

Opublikowano

w moim przypadku gdy pokazywał się błąd poprostu miałem zerwanie dostępu do internetu jeszcze przed ostatnimi aktualizacjami, robiłem ponowne logowanie do sieci i działało:)

i jak wyżej z problemu konserwacji

Opublikowano

''Servery zostały wyłączone w celu przeprowadzenia prac konserwacyjnych.''

Zobaczymy :), ale niestety pewnie nie z tego wziął ten błąd...

mateusz257100:

Ja akurat tyle szczęscia niemam...

Opublikowano

aktualnie z tego co widze z tym ''Servery zostały wyłączone w celu przeprowadzenia prac konserwacyjnych.'' jest bujda, jestem normalnie w grze i smigam

Własnie kolega tez gra i troche mnie to zdziwilo ze niektorzy moga a nie ktorzy nie.

Znająć zycie to mi jakiegos pliku brakuje lub karta za slaba i to dlatego....

Opublikowano

Pewnie to dziwne ale ten błąd jest związany ze złą godziną,datą.Ale może to być wina serwerów,niektórzy wejdą a reszta nie.

Zmień godzinę i datę na właściwą i datę też.

Jak nie pomoże to reinstal gry.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Pewnie to dziwne ale ten błąd jest związany ze złą godziną,datą.Ale może to być wina serwerów,niektórzy wejdą a reszta nie.

Zmień godzinę i datę na właściwą i datę też.

Jak nie pomoże to reinstal gry.

Taak slyszałem o tym, lecz niestety nie pomogło bawiłem się z tym z godzine ... Znalazlem to na google :)

Czekam na kolejne pomysly...

Opublikowano

Ja tak mam cały czas, co 30 min mi wywala, to po prostu wina łącza i gry. Mi pomaga włączenie jakiejś strony w tle gry, np mpcforum, spróbuj także Ty :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja tak mam cały czas, co 30 min mi wywala, to po prostu wina łącza i gry. Mi pomaga włączenie jakiejś strony w tle gry, np mpcforum, spróbuj także Ty :)

Po 1 to mi nawet do gry niechce wejsc a mpcforum i fb u mnie są ciągle włączone!

Opublikowano

zrob tak znajdz sb folder z gra gdzie masz pliki od niej i pliki na dysku. Odinstaluj a potem sprawdz czy nie masz juz plikow od nfs, pobierz go na nowo i wtedy pisz jezeli bd coś się działo

Opublikowano

zrob tak znajdz sb folder z gra gdzie masz pliki od niej i pliki na dysku. Odinstaluj a potem sprawdz czy nie masz juz plikow od nfs, pobierz go na nowo i wtedy pisz jezeli bd coś się działo

Mam limity internetu juz sciagalem 2 razy mi juz starczy i robilem to co mowiles...

Czekam na kolejne pomysly.

Opublikowano

Niestety i to nie pomogło...

Japierdziele moze naprawde moja karta graficzna to jakis złom i trzeba ją zmienić...

Sęk w tym ze zadne moje 2 inne karty nie pasują ...

Opublikowano

Ja nie mogę nadal masz ten problem?

Cholera nie wiem jak Ci mam pomóc bo skończyły się problemy,Przez kartę to raczej nie jest bo wywalało by inny błąd a tu pokazuje błąd z severem/netem.

Zrób jeszcze tak:zrób kopię folderu data - tam gdzie ściąga się Nfs World,aby potem nie ściągać jeszcze raz gdyby coś się zrypało.Wejdź to tego folderu,ale nie skopiowanego,i usuń pliki z rozszerzeniem HSH.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Dobra i tak to nie działa ;/

Dziękuje wszystkim za pomoc...

Każdy dostał +`sa

Może znajdę inną gre;/

Jeszcze raz dziękuje i proszę o zamknięcie tematu.

Opublikowano

to wina przeludnienia :D tez tak miałem , a do tego po dużym patchu to sie nie dziw:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...