Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem/Pytanie] Fiesta Online nie włacza się.

BlueManPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j/w.

grałem w tą gre, DUŻO, jakis rok temu, dopóki dopóty nie mogłem jej odpalić, mój znajomy ma identyczny problem mimo że mamy sporo ponad minimalne wymagania.

Po prostu, odpalamy launcher, bez problemu, patchuje się, bez problemu, klikamy "Login" (szybko włączamy Menedżera zadań aby zobaczyć co za programy się odpalają), odpala się (tylko w Menedżerze, zero zmian wizualnych) Fiesta.bin, po 0.80 - 1.20 sek. się wyłącza.

Próbowałem odpalania Launchera jako admin, uwielbiamy tą grę i chcielibyśmy w nią pograć, pomoże ktoś?

Byłbym bardzo wdzięczny i dał like'a. : x

Opublikowano

Zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Hmm, próbowałeś zainstalować starsze sterowniki? :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Miałem przez cały czas te same sterowniki na których wcześniej grałem w Fieste, ściągnąłem nowsze, też nie działa. : /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...