Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Spawnowanie mobów w świniarni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Na moim serwerze jest tak zwana świniarnia :). Chyba każdy wie co to jest. Jest cuboid na miasto, w którym jest mob-spawning deny, a w świniarni mob-spawning jest allow. Niestety w świniarni nadal się te świnie nie spawnują :D. Jak zrobić żeby się spawnowały tylko świnie, a w mieście nie było potworów? Dam like'a :D.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dalej nic, dodam że spawner ze świniami jest w mieście gdzie obowiązuje mob-spawning deny, próbowałem z robieniem odzielnego cuba np jedzenie ale nic to nie dawała ( oczywiście na tego cuba dawałem mob-spawning allow) ale nic to nie dawało

Opublikowano

Jest to na powietrzu normalna zagroda, tak jak pisałem @UP nie da się zrespić swini nawet jajkiem! Nie wiem jak oddzielić 2 cuby w moim przypatku Miasta - mob-spawning deny od Jedzenia mob-spawning allow.

Gość piotrex43
Opublikowano

Spróbójcie tak - Tak jak któryś z kolei up napisał . Na miasto wpiszcie /rg priority 10 a na swiniarnie /rg priority 15 . Powinno zadziałać . Obydwa regiony powinny mieć priorytet ,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...