Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mu online sposoby na pranie?

Masturbinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram rzecz jasna na globalu. Server yggdrasil. Poznałem ludzi, którym ciągle wychodzą itemki na +9 (wgl się nie palą). Mało tego. Mają itemki na +13/15. Jak to? ;oo

Mi nigdy nic nie chce wyjść. Są na to jakieś sposoby? No nie wiem... kupuje się coś na to, by mieć więcej procent, czy jak?

Jola wpakować...+12 zrobić, by luck powiększyć....?

Proszę o odpowiedzi.

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Do +9 z luck masz 75%, to sporo. Jeśli masz kupę kamyków to możesz robić nawet bez L i kiedyś wyjdzie. Co do prania- Talisman of Chaos Assembly powoduje zatrzymanie ulepszanego przedmiotu w przypadku niepowodzenia (zeżre zen i kamyki tylko). Talisman of luck powiększa o 5% szansę w CM (max 20% chyba). Najbardziej prawdopodobna opcja- kopiują kamyki/przedmioty lub korzystają z buga pozwalającego kupować z ingameshop za free.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

ten talisman of chaos. skad go mozna miec? item nie spada na +0? tzn. zaluzmy prubuje wyprac na +13 i nie wyjdzie. zostaje na +12, czy spada ? ;p

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...