Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] System kostiumów dla Tiveria.pl (WIP)

Tiveria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mały sneak peak na niedoszlifowany, ale już funkcjonalny system kostiumów, który docelowo zostanie wprowadzony na Tiveria.pl. Na filmiku prezentujemy kilka z dostępnych fryzur oraz kostiumów.

Opublikowano

Gratulacje. Bedzioe picuś glancuś elegancko. Faajnie by bylo teraz porobic więcej modeli jakiś kostiumów. widziałem nawet kiedys temat ze zbrojami super bohaterów, mogły by sie nadać własnie tutaj :D

sygna.png
Opublikowano

No, można go fajnie wykorzystać, ale nie chcemy też przesadzić z ilością kostiumów, bo nasi gracze raczej nie strawili by Supermana biegającego po M1. :D

Opublikowano

Gratulacje:)

btw macie na serwerze jakieś questy fabularne bo myśle czy by nie zagrać

Muszę Cię zawieść, ale niestety nie mamy jeszcze żadnej konkretniejszej fabuły na naszym serwerze. Pracujemy jednak z kilkoma graczami nad takimi zmianami w niedalekiej przyszłości.

Opublikowano

Gratulacje:)

btw macie na serwerze jakieś questy fabularne bo myśle czy by nie zagrać

Serwer opiera się na wbicie lvl`a, oddawanie miesiącami biologa, robienie eq to może i nie problem, ale natarczywe bony, dużo osóba posiada 2k pż 3x 15, co teraz graniczy z cudem takie coś dostać, a jak wiadomo bez tego ani rusz.

Do tego doszło na tiverii, że ludzie z nudów robią klasowe eq, zrobili całe eq klasowe na wszystkich i proszę Cie bardzo graj od nowa. :)

Dalej jestem za tym, aby zrobić te s2, z waszymi mózgami, zabezpieczeniami, waszą inicjatywą na dzień dobry na s2 byście mieli z dwójkę spokojnie graczy. :)

Opublikowano

No, można go fajnie wykorzystać, ale nie chcemy też przesadzić z ilością kostiumów, bo nasi gracze raczej nie strawili by Supermana biegającego po M1. :D

A czemu nie, mogło by być dostepne tylko na jakiś event. Halloween czy cóś

sygna.png
Opublikowano

e tam też mam takie coś na hamachi. xD

nie no fryzurki prezentują się świetnie :) Już jest to na Tiveri? Chyba zaczne tam grać od nowa. ;3 nie ma żadnego lepszego serwera..

Szkoda że nie ma szans na s2, ew jak byście coś zrobili z tym żeby ceny spadły, i bryłek z serwera ubyło..

Opublikowano

e tam też mam takie coś na hamachi. xD

nie no fryzurki prezentują się świetnie :) Już jest to na Tiveri? Chyba zaczne tam grać od nowa. ;3 nie ma żadnego lepszego serwera..

Szkoda że nie ma szans na s2, ew jak byście coś zrobili z tym żeby ceny spadły, i bryłek z serwera ubyło..

Cały czas pracujemy nad redukcją bryłek. A zmiana jeszcze nie weszła w życie na Tiverii, ale przygotowujemy się powoli do niej.

Opublikowano

Też jestem za tym żeby nie przesadzać z ilością , ale kostiumy na hallowen to naprawde dobry pomsył.

Napewno przyciągnie graczy.

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Też jestem za tym żeby nie przesadzać z ilością , ale kostiumy na hallowen to naprawde dobry pomsył.

Napewno przyciągnie graczy.

ja myślę że zamiast bawić się w te kostiumy chociaż gratulacje

to powinni zrobić jakaś fabule z questami

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Kurde aż bym sobie pograł od nowa, ale nie wrócę już nigdy na s1. Poczekam na s2 jeżeli w ogóle kiedys będzie, mam taką nadzieję;d

skpUo.png

Opublikowano

ja myślę że zamiast bawić się w te kostiumy chociaż gratulacje

to powinni zrobić jakaś fabule z questami

Questy fabularne to naprawde fajna sprawa

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...