Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Który ?

SzukamMame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Katarina jest postacią na mida więc ciężko farmić melee mid na poczatku lecz postać jest mocna.Akali tak samo melee ale jak dostaje ulti latwe kille na gankach jak i na swojej lini. Olaf i pantheon dwóch solo toperów jesli bym wybierał z tych postaci był by to pantheon. Jeśli lubisz solo topa to go weź. Dobry harass z Q, ma stuna, z ulti można wskoczyc na TF, ma też świetne combo, W-E-Q. Dobry offtank na dobrym buildzie.

Opublikowano

Polecam olafa. Jak dla mnie jest lepszy.

Możesz iść nim na junglę albo topa. Ma niezły dmg no i wytrzymałość. Przydatny pasyw, gdy traci życie to as mu rośnie.

Możesz iść nim na junglę albo topa. Ma niezły dmg no i wytrzymałość. Przydatny pasyw, gdy traci życie to as mu rośnie.

Opublikowano

Weź Twitcha - Swoim znikaniem może nieźle wqwić przeciwną drużynę. Jest też spoko na jungle.

Opublikowano

Twitch jungle ? Pierwsze słyszę xD Ostatnio go osłabili

Akali ma dobrą farmę - Q co 4 sekundy którym możesz dobrze Harrasować przeciwników, ale także latshitować, podobnie z E. Ma jeszcze chmurkę która dla ogarniętego gracza pozwala uciec z prawie każdej sytuacji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...