Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wpadka

Andrzejevski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj po poludniu żem sie nakurwil dwoma żubrami jak to na gimbusa przystalo i poszlem na swietlice i tam mnie wzielo ze chodzic kurwa nie moglem a kolesiowa mnie wyjebala i teraz mowi ze jutro przejdzie sie do rodziców co robić?

Opublikowano

Lol, najebac sie dwoma zubrami... Juz bardziej rozumiem, jak mój kumpel po 8 zubrach o 2 w nocy krzyczał "gang bang" i walił reka w sciane

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Powiedz że wkurwialiście ja zeby zobaczyc co zrobi ...

Lub czekaj na nia i jak zapuka to pierdolnij ja czyms w glowe i juz nic nie powie ;)

1390831561-U140955.jpg

Specjalista
Opublikowano

Kolesiówa czy Facetka? Bo to bardzo ważne np. Chłopach czy Mężczyzna.

Radzę ci zmienić wizerunek i udać się za granicę.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

widze ze wam w wieku 15lat alkohol to wcale nie obca rzecz kazdy tutaj na forum cpa najdrozsze sciezki, jego starzy to gangsterzy. to był moj pierwszy alkohol w życiu...

Kazdy organizm jest inny, widocznie twój nie zbyt dobrze przyjmuje alkohol. Ja jak chlałem 1-wszy raz w wieku 15-16lat z kuzynem( 2 lata starszy) i kuzynka(4 lata starza), to kuzynka rzygała już tego samego dnia, a kuzyn nastepnego rano. Byłem mocno zmulony, łeb mnie bolał i chcialo mi sie spac, ale w sumie to nic nie odpierdalalem i nie przewracałem sie o wszytsko,c o bylo na drodze.

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Specjalista
Opublikowano

A na jaką odpowiedź Ty czekałeś. Przyjdzie albo nie, możesz jedynie się tego wypierać i kłamać prosto w oczy dla rodziców, bądź opowiedzieć taką historię, że udawałeś napitego w tej sali, a ta ''kolesiówa'' się nabrała i zamierza przyjść do Ciebie Mamo.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Koleżanka po 1 piwie odpada, ale mniejsza o to.

Mhm... Powiedz, że specjalnie się tak zachowywałes ;). Albo idź kup jej kwiatki ; )

skpUo.png

Opublikowano

To, że po dwóch się narąbał nie jest wcale takie dziwne... każdy ma inny organizm....On na to niestety wpływu nie ma...

Ale chyba jak wypiłeś pierwszego i zaczęło Ci się kręcić w łbie... dodatkowo wiedząc, że zaraz będziesz szedł na świetlice... po co sięgałeś po drugiego ?

A w ogóle pierwszy raz jest najgorszy, przynajmniej mi się tak wydaje...Teraz młodzież bardzo wcześnie sięga po alkohol...

Ale może z jednej strony to i dobrze ? Lecz przesada też nie jest wskazana :D

Troszkę odbiegłem od tematu.. :D Po pierwsze, ile masz lat... jeżeli powyżej 15... to już jest na plus...

Ja polecił bym Ci nic rodzicom nie mówić... Nie wiadomo czy ta Pani w ogóle przyjdzie to po co się przyznawać...

Aczkolwiek, jeżeli jednak przyjdzie... to rodzice przy niej nic nie zrobią i w czasie kiedy u was będzie... oni będą mieli czas na refleksje....

I dopiero jak pójdzie... możesz zacząć się tłumaczyć, że rówieśnicy się ze mnie śmieją.. jak słyszeli, że nigdy nie piłem...

Argumentuj, że to był twój pierwszy raz... i chciałeś tylko spróbować... :D Wymyślisz coś :D

To, że po dwóch się narąbał nie jest wcale takie dziwne... każdy ma inny organizm....On na to niestety wpływu nie ma...

Ale chyba jak wypiłeś pierwszego i zaczęło Ci się kręcić w łbie... dodatkowo wiedząc, że zaraz będziesz szedł na świetlice... po co sięgałeś po drugiego ?

A w ogóle pierwszy raz jest najgorszy, przynajmniej mi się tak wydaje...Teraz młodzież bardzo wcześnie sięga po alkohol...

Troszkę odbiegłem od tematu.. :D Po pierwsze, ile masz lat... jeżeli powyżej 15... to już jest na plus...

Ja polecił bym Ci nic rodzicom nie mówić... Nie wiadomo czy ta Pani w ogóle przyjdzie to po co się przyznawać...

Aczkolwiek, jeżeli jednak przyjdzie... to rodzice przy niej nic nie zrobią i w czasie kiedy u was będzie... oni będą mieli czas na refleksje....

I dopiero jak pójdzie... możesz zacząć się tłumaczyć, że rówieśnicy się ze mnie śmieją.. jak słyszeli, że nigdy nie piłem...

Argumentuj, że to był twój pierwszy raz... i chciałeś tylko spróbować... :D Wymyślisz coś :D

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

kwiatki jak swietlica od 8 rano a jak kwiatkow nawet nie łyknie to bd jeszcze wiekszy przypał xD

wolałbym jednak zostac przy bezpiecznej sferze czyi rodzice nic nie wiedza...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...