Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Bronie dla Strzelca Royal

Ciasteczko11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jest dużo takich tematów ale w ŻADNYM nie znalazłem odpowiedzi. Chodzi mi o bronie dla strzelca(czyli ten ciężki i powolny z ciężkim karabinem) Royal. To o co proszę może wam chwile zająć.

Jak wiecie dla Strzelca można kupić:

Karabiny maszynowe

-wyrzutnie

-strzelby.

Chciałbym aby zrobić coś takiego, że..\

KARABINY MASZYNOWE:

-podajesz 3 najlepsze wg. ciebie bronie na daleki zasięg,średni i krótki(oczywiście jak są tylko 2 to piszesz 2 jasne sprawa)

-podajesz 3 najlepsze bronie (bardzo często mam bliski kontakt z przeciwnikie ale i czasem na średni i daleki staram się walić moim Maxellem xD,)

STRZELBY

-podajesz 3 najlepsze wg. ciebie bronie na daleki,średni i krótki dystans

-podajesz 3 najlepsze bronie(jeżeli w karabinach maszynowych wybrałeś jako najlepszą broń na krótki zasięg nie dawaj tu broni na krótki w pierwszej trójce)

WYRZUTNIE RAKIET

-podajesz najlepszą z nich

Dodatkowo mam pare pytań:

*Są broni której mają takie DMG, że gracze grający nią są często wyrzucani z serwera. Jakie to są(dla Strzelca Royal)?

**W różnych tematach na ten temat wyczytałem, że polecacie Super Maszyne do Pisanie Tomka. Teraz, 6 sierpnia 2012 godz. 22:10 jej nie ma dlaczego i co zastępuje ją?

***Aby kupić sobie porządny jeden karabin maszynowy, strzelbę i wyrzutnie ile Founds należy zakupić? Z moich obliczeń wychodzi ok. 10.000 Founds .

Nie wiem czy każdy ma inny sklep ale no cóż.

Mi radzono kupić:

Super Szwajcar

Super Pogromca Czołgów

Bardzo proszę, jeżeli zdecydujesz się napisać odpowiedź to niech ona będzie podobna do mojej - trzymała się kupy, tak łatwiej się czyta.

Dziękuję za uwaga i liczę na to, że wasze odpowiedzi przydadzą się tez innym Strzelcom Royal.

Spocznij.

Opublikowano

Karabiny maszynowe m249 i m249 1 klasy a potem projektor omega strzelby super strzelacz stewarda szturmowa 590,wyrzutnie smoczy ogien,m32 super pogromca czolgow

Opublikowano

Na krótki zasięg polecam "Super Szwajcara" albo zwykłego "Szwajcara". Bronie różnią się tym, że super szwajcar zadaje częstsze krytyki, ale mniejsze obrażenia tych krytyków, a zwykły szwajcar zadaje rzadziej krytyki, ale mają one większe obrażenia. Sam zdecyduj która broń ci bardziej odpowiada. Oczywiście zwykły szwajcar jest tańszy.

Broni na średni zasięg nie polceam brać.

Na daleki zasięg polecam "Super Gnatogryz Berniego" albo zwykły "Gnatogryz Berniego" różnica jest ta sama co u broni które podałem wyżej.

A z wyrzutni to zwyły "Pogromca Czołgów" powinien ci wystarczyć.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Najlepsza Broń : Elita M249 1.Klasy

Najlepsza Wyrzutnia : Smoczy Ogień

Najlepsza Strzelba : Super Strzelacz Stewarda

Niema takich broni że za nie cie wyrzuca.

Załaduj za 25zł SMS (13 000 FUNDS) - tle ci starczy.

Opublikowano

Załaduj za 25zł SMS (13 000 FUNDS) - tle ci starczy.

Nie wiem jak mam kupić 13.000 F za 25zł jak jest za 25zł 10.400 F bodajże.

Powiedzcie mi jak działa ten smoczy ogień to że odbija się to wiem ale no strzelam w kogoś nie trafiam i on dopóki kogoś nie walne nie wybuchnie? Taka broń jest dob ra dla zajebiscie wprawionych w walce tą bronią bo wydaje mi się, ze początkujący nie ma szans wygrać z tą bronia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...