Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajny nick na sury WP

Lord Zibi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Na początku tematu piszę: nie hejtować , że nie umiem wymyślić fajnego nicku itd. , bo jak ja wymyślę to są daremne xD

Wymyślałem sobie np. Quertos , Striker , ChomikWP (nie wiem czemu akurat chomik xD) ale żaden z tych nicków nie przypadł mi do gustu , a ja nawet jak gra na jakimś serwerze mi się znudzi to lubię mieć fajny nick. Zazwyczaj nazywałem się po prostu LordZibi , Zibi , ale mi się to znudziło. Dajcie jakieś fajne propozycje , ja daje lajki.

Lord Zibi

Opublikowano

Galarr,Dolandil,Carandar,Errian,Vertnz,Reniki....

Google nie gryzą wystarczyło wpisać "Generator Nicków" i pierwszy link.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Galarr,Dolandil,Carandar,Errian,Vertnz,Reniki....

Google nie gryzą wystarczyło wpisać "Generator Nicków" i pierwszy link.

Nie lubię nicków z generatorów ^^

Lord Zibi

Opublikowano

FajnyNick, GoToWP, ChceCiebie... Kuufa nie wiem... może weź wymyśl coś po polsku i sprawdź jak to będzie brzmiało na angielski... ;)

Opublikowano

Gorzki

CzarnaKawa

B)

PS: Wg mnie najgłupszym sposobem jest nazywanie swojej postaci z dopiskiem 'WP'...

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

CrazySure - Fajny nick dla sury :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Płakac mi sie chce.. wiekszosc nicków podpierdolone wiekszosci graczom z pl lub priv serwerów.. kreatynowsci troche ludzi.. co do autora tematu.. zdaj sie na swoja wyobraznie.. w twojej sprawie lezy jaki masz miec nick, nikt ci nie wymysli zeby tobie idealnie pasował.

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...