Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mody.

Meszuge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam kolejne pytanie od newbie w CA.

Mianowicie: Kiedy wgram moda jakiejś broni, czy jest duża szansa na bana? Jak Nexon może to sprawdzić? Obiło mi się o uszy ,że przed cośrodowym update trzeba wklejać oryginalne pliki znowu do folderu z grą. Jak to wygląda na prawdę? Czy można modować i nie bać się o bana?

Opublikowano

Czyli mogę zmienić np. m16a3 na CQB i bana nie będzie jeśli bd grał rozsądnie? Czy może lepiej kupić jakąś inną, lepszą broń i ją zmodować? Czy ty używasz modów?

Opublikowano

ja mam na to sposob: po prostu podmieniaj malo rozpoznawalne bronie np. p90 na p90 tr se czy viper lub m416 na m416 cqb bo jesli wgrasz przykladowo m16a3 na p90 czy dual skorpion to jest to bardzo widoczne. Jak bedziesz mial pecha to moze ktos nagrac i lipa a tych malo rozpoznawalnych to szansa na bana praktycznie niemozliwa

To nie boli DAJ likeee

Opublikowano

Czyli mogę zmienić np. m16a3 na CQB i bana nie będzie jeśli bd grał rozsądnie? Czy może lepiej kupić jakąś inną, lepszą broń i ją zmodować? Czy ty używasz modów?

Ja już nie gram w CA ale znam takie osoby, że grają hohoho i mają dalej postacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...