Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skille

PanKao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie czy Skille rozlozone tak jak MustangToGunner ma to dobrze rozlozone skille?

Beczka 2 Tarcza 5 ruchy 5 pozeram granay 1 i frenzyfire 3??

czy moge tak rozdac skille? i czy to dobry build????

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsze rozłożenie to frenzyfire 5 ruchy 5 beczka 4 pożeram granaty 1 i tarcza 1 because tarcza przydaje się tylko kiedy się palisz kiedy spadasz a nie chce ci się używać spadochronu lub jak jesteś zatruty ; d

Opublikowano

Zgadzam sie z vinerix2444

Tylko ja bym zrobił o 1 lepszą wartość tarczy - zeby mozna było szybciej ja znów wykorzystać

:)

frenzyfire5 ruchy4 beczka4 pozeram granaty 1 tarcza 2.

Opublikowano

Ja bym ci radził abyś spróbował tego builda który podał ci vinerix. To jest chyba najlepszy build na gunnera. Możesz także minimalnie zmienić ten build. 5 beczka, a 3 speed.

Widziałem też kiedyś fajny build: 5 pożeram granaty, 1 firenzy fire, 5 speed, 4 beczka, 1 tarcza. Popróbuj każdego z tych buildów, zobaczysz który najbardziej ci odpowiada.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ktory build lepszy?

5 ruchy 5 tarcza 5 frenzy fire 1 beczka czy 5 ruchy 5 frenzy fire 4 tarcza 2 beczka???????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...