Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Adobe flash player

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak moge zainstalowac Adobe flash player'a 11.0 na Samsung galaxy y ?? W sklepie google pisze że nie jest zgodny z moim telefonem ale musze go miec do przegladania neta ...

Opublikowano

dobra zrezygnowałem z tego po 2h szukania i próbowania i teraz już tego nie chce ale czy jest jakiś zamiennik tego flash playera ? ? ?

Opublikowano

glupoty, na google play pisze ze niekompatybilny bo procesor nie obsluguje instrukcji programu. Szukaj na necie jakiejs customowej wersji pod twoj model procesora, od 10.2 mozliwe jest otwieranie i odtwarzanie flasha w przegladarce (np. dolphin browser)

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Dobra jak juz wczesniej wspomnialem nie chce adoba bo juz sprawdzilem ponad 20 wersji

czy jest jakis zamiennik ??

Sorry za bledy pisze na fonie

@down dalej nie odtwarza filmow online :-/

Opublikowano

Nie odtworzysz tego. Miałem tak samo na tabie. Czasem fartem odpalało mi się z dolphinie ale i tak były problemy z odtwarzaniem.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

http://bit.ly/S4yURu

I jak to zainstalujesz to zainstaluj dolphin browser z google play. Powinno smigac bezproblemowo, sprawdzalem na x8 i gt540.

Nie ma zadnych zamiennikow flasha.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...