Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać na S26 (pytanie)

Lord Zibi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Mam na s26 fms'a+8 , 10 małży (na fb się bociło xD).

Chciałem zrobić sobie WP'eka , zostawił bym sobie tego fm'sika , sprzedał małże i by było git majonez.

Tylko się zastanawiam czy by ninją nie zagrać (daggerem). Sprzedałbym fms'a , małże , kupiłbym koziki i jakieś inne eq.

To jak? Kim grać? Jak grałem sobie na PL'u to widziałem jak ninje ładnie kosiły w v2 , no z resztą sura też (kolega 58lv full spot na v2 szpony). Myślę bardziej nad wp'ekiem , bo w DT dobrze mu idzie , metki i expi się chyba przyjemniej , ale ninją podobno się gra fajnie na większych levelach;) Co polecacie zrobić , grać na wp'eku czy daggerze? xD

Nagradzam lajkami ;)

Lord Zibi

Opublikowano

Graj wp'kiem lepszy exp ma Ochronkę oraz Ostrze po 70 bd kosil wp , ku dość tanie , fms'a masz sprzedaj małże i już :)

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Wybacz ale nie umiem w to uwierzyć aby na 58 lvlu dało się solo ogarniać full spot na szponach... Ani nie masz tarczy na 61, która daje baaardzo dużo deffa, ani nie masz stali, która także daje dosyć dużo deffa w porównaniu do zbroji 54lvl... Po prostu to jest niemożliwe... Nawet z roską 200 deffa... ;)

No ale cóż nie mnie to oceniać... Ja bym wybrał Surkę WP, ponieważ expi się wyśmienicie, metki wybija lepiej niż body, w PvP spisuje się nie najgorzej ale trzeba wbić ten 86+... No i dodatkowy + to ten fms, którego już masz... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...