Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] plugin rejestracyjny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i oto moje pytanie. Gram z kolegą na serwerze hamachi i koniecznie chce poznać jego hasło do konta na pewnej grze :D Wiem że to możliwe, ale z tego co czytałem xAuth i AuthMe kodują hasła, czy istnieje taki plugin, który tego nie robi, lub przynajmniej czy jest możliwość napisania takiego pluginu który poprostu będzie pobierał i wysyłał hasła (nie zakodowane) do bazy danych?

Opublikowano

To długa historia, najpierw był u mnie, widział jak wpisywałem hasło(na 100%), następnego dnia nie mogłem dostać się na konto, a w opisie postaci była nawet ta sygnaturka którą zawsze używał na forach itp.. tzn jego ulubiona . Na 100% to on i Chcę poprostu odzyskać swoje konto... Czy w takim razie istnieje możliwość napisania takiego pluginu?

?

?

?

Opublikowano

Napisałem swojego plugina, że widze każdą komende gracza w konsoli.

To znaczy każe /login hasło

/register hasło

Ale nie udostępie z racji na debilizm i samolubstwo.

Opublikowano

-.-

Chcę tylko odzyskać swoje konto, pracowałem nad nim ponad rok..

Jak ktoś ma pomysły pisać, nagradzam wieloma like :]

Co się bawisz uderz go w twarz ^^ , i nie da rady aby odczytać hasła z xAuth , AuthMe i bardzo się z tego powodu ciesze

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...