Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Który server był waszym zdaniem lepszy/ciekawszy

PrezeSxZodi

Który server był waszym zdaniem lepszy/ciekawszy  

73 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który z serverów by? lepszy waszym zdaniem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemkaaa

Jaki waszym zdaniem server był lepszy , ciekawszy i przyjemnie wam się na nim grało ?

Dodam tylko że wszystkie te server są już OFF.

AferiaMT2:

NevrasT :

Xlast:

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Może kogoś zmobilizujemy i taki server kiedyś powstanie , a nie kolejny Easy/Medium bo to naprawde jest już nudne

9bix.png

Opublikowano

Z prezek wynika że NevrasT, ale jak pisał Rossi^, Triadica.net był najlepszym serwem na jakim grałem. Pobugowany, ciągle jakieś problemy, ale był ten klimat, expienie w kilka osób, eq +4/5/6 czasem +7/8 jak na dt weszło. Fajnie by było gdyby Tiveria otworzyła s2 w stylu Triadicy, ale w to wątpię :/.

dapng_nwhxwwq.png

Gość koxxxik12
Opublikowano

XlasT fajnie się grało i wgl zajebiste serwer fajni ludzie byli(nie wszyscy).

Opublikowano

Dziwne, że wszyscy tak bardzo są za NevrasTem a jak Ja grałem ( z początku serwera przez jakieś grube 2 tygodnie) to nie grał prawie nikt.. Może mówicie o jakiejś reaktywacji, czy co?

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Mi się najlepiej grało na Aferii. Szkoda, że [GA]BlackDrab był taki zachłanny na pieniądze ;-(

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Dziwne, że wszyscy tak bardzo są za NevrasTem a jak Ja grałem ( z początku serwera przez jakieś grube 2 tygodnie) to nie grał prawie nikt.. Może mówicie o jakiejś reaktywacji, czy co?

no nie wiem czy tak nikt nie gral bo w samym chunjo bylo spokojnie 15sklepow do konca prawie ze serwa ale jak sie okazalo ze padnie ktoregos tam dnia to pouciekali. Duzo osob ucieklo bo byla cofka przez bug z lodami pamietam dobrze bo gralem prawie do konca serwa.

Reaktywacja ciagle jest mozliwa ale to zalezy od WojTka bo on chyba nie ma czasu jak na razie bynajmniej ;p

Opublikowano

no nie wiem czy tak nikt nie gral bo w samym chunjo bylo spokojnie 15sklepow do konca prawie ze serwa ale jak sie okazalo ze padnie ktoregos tam dnia to pouciekali. Duzo osob ucieklo bo byla cofka przez bug z lodami pamietam dobrze bo gralem prawie do konca serwa.

Reaktywacja ciagle jest mozliwa ale to zalezy od WojTka bo on chyba nie ma czasu jak na razie bynajmniej ;p

NevrasT był naprawde bardzo dobrze dopracowanym serverem (Chyba nawet do dziś)Mi sie jednak wydaje że nie miał on wielkiej reklamy

9bix.png

Opublikowano

Bo właśnie z tego co pamiętam to NevrsT był jednym z najlepszych moich serwerów ( za pierwszą zmianką FMS 52 sr, cieszyłem się jak głupi) ale gdy wbiłem już jakiś tam lv uciekłem bo po prostu niewiele ludzi grało.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemkaaa

Jaki waszym zdaniem server był lepszy , ciekawszy i przyjemnie wam się na nim grało ?

Dodam tylko że wszystkie te server są już OFF.

Dyskusje prowadzimy tylko wtedy, gdy serwer jest ON i minął miesiąc od jego startu.

Zamykam.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...