Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać na privie.

MineCraft-GAMER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z wowem. Znalazlem server prywatny na cataclysma 4.0.6a(download na ich stronie) jest to serwer wow.freakz.com. Ściąglem wowa z ich strony, wypakowalem (nie trzeba bylo instalowac) zmienilem realmlist na:

set realmlist wow.freakz.com

usunalem launcher.exe, i wrzucilem ich launchera (probowalem odpalic i bez tego, ale i tak to nic nie daje).

Wlaczam wowa i jak sie loguje to sciaga pacza 4.2.x, a ich serwer jest na 4.0.6a. W menu gownym przy logowaniu zawsze sie wyswietlala nazwa serwera, a tutaj sie nie wyswietla. Probowalem roznych sposobow(nawet update), ale nic z tego.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Dobra uciesze cie wiem jak rozwiazac twoj problem ; ) )) JESTEM HACKEREM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobra to jest proste jak pryszcz . Jedziemy z koksem ............................> :

1.Sciagnij catawowenGB/US.zip zalezy od twojej wersji

2.Wrzucasz catawow.exe do folderu z wowem i otwierasz ten pobrany data plik i tam beda pliki i je wklejasz do data folder w wowie i podmieniasz

3. usuwasz wszystko z realmlist i wklejasz set realmlist wow.freakz.com i zapisujesz.

4.Usuwasz Cache z folderu wowa i z data

5. wylaczasz zapore i antivirusa

6. odpalasz (windows 7 ) ta ikonke cata wow jako Admin i cieszysz sie gra :) )

Mam nadzieje ze niczego nie zapomnialem !

Jak by dalej nie szlo pomyslimy dalej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...