Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem z rejestracją...

Devir555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Jak w temacie nie mogę się zarejestrować...Pisze cały czas czy napisze dobrze czy źle ''Serwer chwilowo nie dostępny''

Nie piszcie,że to wina serwera,gdyż mi się tak robi od 4 miechów :/,a inni koledzy mogą zrobić konto :P

Jeśli nikt nie będzie znać odpowiedzi,będę musiał poprosić kolegę o zrobienia konta ;/

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Ale zadam ci jedno proste pytanie.

Skąd my mamy wiedzieć dlaczego nie możesz się zarejestrować ? Czy to nasze serwery/nasza gra i myślisz że podamy ci odpowiedzieć ?

Odsyłam do supportu/of. forum gry.

Opublikowano

Ale zadam ci jedno proste pytanie.

Skąd my mamy wiedzieć dlaczego nie możesz się zarejestrować ? Czy to nasze serwery/nasza gra i myślisz że podamy ci odpowiedzieć ?

Odsyłam do supportu/of. forum gry.

Myślałem,że ktoś miał coś takiego wcześniej i zna odpowiedź...

To zrob konto na innym kompie albo na innym emailu sprobuj. Moze cos Ci blokuje.

Próbowałem,nawet jak napisze cokolwiek to tak pisze ;p

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

hmm brat ma,spróbuje,jak coś to zrobię EDIT

klqo.png

Opublikowano

Miałem to samo, wpisz w google Word oF Tanks i pierwsze co Ci wyskoczy od góry i powinno Ci pomóc. Jak pomogłem licze na +

Dałem Ci +odwdzięcz się i daj i mi :D

( Dla Ciebie to kliknięcie , dla mnie to radocha )

Opublikowano

Ja tak miałem wychodzi to z tego, iż nick lub E-mail jest za długi.

Po pierwsze , tam jest limit znaków do wpisania w oknie. Po jej przekroczeniu nie da się nic wpisać. W każdym polu tak jest.

Po drugie co ma komunikat "serwer chwilowo niedst." do limitu znaków ?

Opublikowano

Miałem to samo, wpisz w google Word oF Tanks i pierwsze co Ci wyskoczy od góry i powinno Ci pomóc. Jak pomogłem licze na +

To samo ;/

Na szczęście brat mi pozwolił się u niego zarejestrować i było git :D

Chyba miałem coś w stylu ''limitu'' łącza,co powodowało,że to co pisałem w rejestracji nie mogło się połączyć z danami serwera ;/

klqo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...