Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Wymagany exp w GAME.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, proszę o pomoc.

Jest 250 lvl max, w game jest zapisane że wymagany exp jest jak na PL ale czyta inny. Np. W game na 1 lvl wymagany exp to 300 a wyświetla w grze 100. Błedu na pewno w game chyba nie ma bo sciagnalem i sprawdziłem i było jak na PL.

Uzywalem edytora by eddy, game89.

Opublikowano

przejdź do /usr/home/game/share/locale i zmień tam nazwę folderu np poland na germany i jeszcze w bazie w common, tabela locale

sygnatura2.png

Opublikowano

Niestety nic pomaga. Zmieniałem nawet na Hongkong i nic. Mam oryginalnego game z SF2011 tylko ,że na nim jest max 125 lvl, chociaż dodam do Configów 250.

Wgrałbym difa ale jest problem bo nie wiem jaki jest to game. W każdym Version jest napisany inny. Czy daloby sie jakos inaczej sprawdzic jaka to wersja?

Opublikowano

otworzyć game np. hex edytorem i wyszukać ciągu znaków 'svn'.

uvnz.jpg

a exp możesz edytować 'ręcznie', również hex edytorem zależnie od tego jakiej tabeli expa (locale) używasz.

Opublikowano

otworzyć game np. hex edytorem i wyszukać ciągu znaków 'svn'.

uvnz.jpg

a exp możesz edytować 'ręcznie', również hex edytorem zależnie od tego jakiej tabeli expa (locale) używasz.

Jest o tym jakiś poradnik? ;D

Okej mam 2019 wgrałem dif na 250. Za chwile się okaże.

Opublikowano

Spróbuj zmienić na germany, a tego co pamiętam to jego domyślnie edytuje edytor eddiego

Słuchaj bo jak otwieram edytor Eddiego to mogę wybrać exp tabele (gb2312, euckr itp.) która odpowiada za locale_poland? Lub english?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...