Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski CooL Serwer SA-MP

ThePunisher__

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym wam przedstawić najnowszy, jeszcze nieskończony serwer SA-MP przez Hamachi! Jest to Polski Cool Serwer, oparty na już zamkniętym innym bardzo popularnym serwerze o tej samej nazwie. Na serwerze znajdziecie miłych adminów, dobrze zrobioną mapkę oraz wiele innych atrakcji. Zapraszam na Serwer i życzę dobrej zabawy!

Nazwa Serwera : Polski CooL Serwer

IP Serwera : 5.18.107.62:7777

Nazwa Sieci Hamachi : PCS Gracze1, PCS Gracze2, PCS Gracze3, PCS Gracze4, PCS Gracze5 ( Dołącz do byle jakiej sieci, ponieważ zostały one stworzone specjalnie dla graczy)

Hasło Sieci Hamachi : Nie ma

Zrobiłem 5 sieci dla graczy oraz jedną dla Administracji, ponieważ nie chciałem płacić za 256 slotów hamachi, które kosztowały 50 zł.

Ja jako Administrator serwera jestem także członkiem każdej sieci dla graczy, aby nią zarządzać, przyjmować i wyrzucać graczy, którzy są cheaterami oraz tych, którzy na to zasługują.

W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać :

ThePunisher__

Opublikowano

Jak dla mnie serwery Ham, to nie serwery. Trzeba się liczyć z lagami, nawet na dobrym kompie, gdyż nie jest to serwerowy dedyk. Ci co grali może było ok, ale to jest tylko do czasu, uwierzcie :)

Opublikowano

Na serwerze grało już trochę graczy i jakoś nikt nie skarżył się na lagi ;). Serwer nie tnie nawet na gorszym kompie a ja mam laptopa, zwykłego i też wszystko jest w porządku. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...