Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak dobrze robić Quick Scop'y,lub wymiatać ze Snajperką ?

Metalhead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczynam grać w MW 3 ze Snajperką i mam pytanie a w zasadzie prośbę o rady do lepszych Quick Scoperów ode mnie jak dobrze robić QS/Wymiatać ze Snajperką ? W MW2 szło mi całkiem dobrze ale to zupełnie inne gry mimo iż ten sam tytuł.

EDIT.#1 Gram na Steam !

1875979175.png
Opublikowano

Też podłączam się do prośby coś tam umiem z qs ale nie za dobrze.

Zanim użyłem internetu nie wiedziałem że na świecie jest tyle idiotów.

Opublikowano

Ok to podstawa to perki , szybkie ręce , na szybsze przeładowanie oraz celność (strzał z biodra jest celniejszy) w dodatku do broni (najlepiej MSR) bierność prędkość do broni , teraz musisz nauczyć się samych qs - oglądnij sobie na yt parę filmów jeżeli wciąż nie załapiesz - pisz

Opublikowano

Kurde właśnie MSR tarktuje jak Intervention z MW 2 i oglądam różne filmy np Loczq'a i mam kilka klipów nagranych i może później zrobie motnaż ale jak ktoś jeszcze będzie chcial coś napisać to śmiało,a ja ide trenować qs :). Póki co dzięki !

1875979175.png
Opublikowano

cwicz na survivalu :D na Single player :D jesli nic nie umiesz a chcesz ogarnac :D a jak juz cos umiesz lec dopiero na multi inaczej zrobia z ciebie miazge :D

Opublikowano

cwicz na survivalu :D na Single player :D jesli nic nie umiesz a chcesz ogarnac :D a jak juz cos umiesz lec dopiero na multi inaczej zrobia z ciebie miazge :D

Survival a multi to dwa inne światy. Nigdy się nie ćwiczy na survivalu bo jest za łatwy.

Od razu wali się na głęboką wodę, tydzień ćwiczeń i masz staty 30-5.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

w mw3 nie ma takiego czegoś jak QS-y sa half scopy bo tylko w mw2 dało sie przybliżyć i patrzeć w czarny celownik a w mw3 zawsze zobaczysz coś przed strzałem a jeśli już chcesz to klase taką jak napisali koledzy wyżej

Opublikowano

w mw3 nie ma takiego czegoś jak QS-y sa half scopy bo tylko w mw2 dało sie przybliżyć i patrzeć w czarny celownik a w mw3 zawsze zobaczysz coś przed strzałem a jeśli już chcesz to klase taką jak napisali koledzy wyżej

Dokładnie mw2 i mw3 to całkiem inne gry. W mw2 na qs mam staty 30-0 a w mw3 odrazu 20-10.

To się tylko wydaje że to jest to samo, ale to dwa inne światy.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Survival a multi to dwa inne światy. Nigdy się nie ćwiczy na survivalu bo jest za łatwy.

Od razu wali się na głęboką wodę, tydzień ćwiczeń i masz staty 30-5.

spokojnie napisalem ze jesli nic nie umie nich zacznie od survivalu a jesli co kolwiek kmini leci na multi wiem ze sa to 2 swiaty ale na survivalu chociaz nauczy sie sprawnie przymierzac z biegu i ogolnie podstawy ogarnie chyba nie chcesz by jego staty wygladaly 0-30 :D

Opublikowano

(najlepiej MSR)

Tu się nie zgodze ;) Równie dobrze qs wychodzą z barrett / l118a

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Kurde ćwicze już ponad 5 dni na serwerach only sniper i co jak co cos mi wychodzi :)ale racja MW 2 a MW 3 to zupełnie inne gry mimo iż nosza podobne tytuły :).

1875979175.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...