Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Golden Eagles FreeBuild Zapraszamy 1.3.1. 2 serwer naszego hosta

Corso6060

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP serwera 188.165.193.152:25750

Typ serwera FreeBuild

20 slotow

Adminastracja serwera

HeadAdmin Lyreco

HeadAdmin Sniper

Adminastracja jest ogranieta

Adminastracja nie rozdaje itemów

VIP koszt 11.07 zł sms 30 dni

Zaparaszamy do naszego serwera

Prosze o usuniecie strarych tematow o tym serwie ten temat bedzie odwieszany co kilka dni

Na naszym serwerze nie rozdaje adminastracja itemów

Opublikowano

zapraszam na serwer polecam muj nick : Dardeken do zobaczenia w grze
;)

@edit pomylilem sie :( gracze nie ogarnieci admini zbyt ''zajeci'' bawieniem sie kolejka (jezdzili i nie dawali gracza -.-) gracze np :SZJABUS wyzywaja od dziwek itd..._

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

zapraszam na serwer polecam muj nick : Dardeken do zobaczenia w grze
;)

@edit pomylilem sie :( gracze nie ogarnieci admini zbyt ''zajeci'' bawieniem sie kolejka (jezdzili i nie dawali gracza -.-) gracze np :SZJABUS wyzywaja od dziwek itd..._

koles nie pisz takich glupot o serwie, na 2 serwei cala adminastracji siedzi bo jest tam ruch

Opublikowano

Zgłaszam się, moje gg: 32268519 (do Ciebie pisze i nie odpowiadasz)

chwilowo mnie nie bylo na gg

Opublikowano

Również zgłaszam się na moderatora serwera, niestety, nie byłeś dostępny na GG :(

zaraz bede na gg

Opublikowano

Nie polecam. Otrzymałam mute za to że próbowałam uświadomić administrację że zrobienie domku z diaxów w 1 dzień (budowniczy powiedział że w 1 dzień) bez xray jest niemożliwe :) Jednak budowniczy stwierdził że jest ,,jakiś'' plugin na xray a bana nie powinno być gdyż gracz SAM zbudował domek a admini nie rozdają itemów ;] Pozdrawiam

Opublikowano

Nie polecam. Otrzymałam mute za to że próbowałam uświadomić administrację że zrobienie domku z diaxów w 1 dzień (budowniczy powiedział że w 1 dzień) bez xray jest niemożliwe :) Jednak budowniczy stwierdził że jest ,,jakiś'' plugin na xray a bana nie powinno być gdyż gracz SAM zbudował domek a admini nie rozdają itemów ;] Pozdrawiam

Po pierwsze można zarobić przez jobs mozna kupic diaxy w sklepie, wiec koles nie ma xray dobrze byl sprawdziany przez adminastracje codzienie

Opublikowano

Przeperaszam bardzo co to ma być?

Administracja nie ogarnięta w ogóle .

9 slotów ... To porażka w serwer się inwestuje co najmniej 30 zł :)

Nie ograniety ty mozesz byc jak wiekszosc osob z MPC FORUM. cene serwa jest nie wazna

Opublikowano

Nie polecam.

Pisze sie do administratora, a ten mi daje kicka: Ogarnij sie.

Naprawde nie ogarnieta administracja, malo slotow itd.

bo piszesz glupie pytania ktore nie da sie odpowiedz wiec sam sie ogranij !!! dziecinie piszesz wiec ogranij swoje dziecinne teskty ZAL MI TAKICH OSOB

Opublikowano

Dzisiaj jak napisze swój nick dostanie 64 butelki expa tylko jak tu napisze. I Dzisiaj Vip dostaje 2 razy więcej rzeczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...